Calificarea FCSB este cotata cu 30

Visul celor de la FCSB de a avea un parcurs cat mai lung in Europa League este justificat, dupa ce in urma cu o saptamana reprezentanta noastra o invingea pe Lazio cu 1-0 pe teren propriu. Pentru a scapa de mare parte din emotii prvind calificarea, FCSB ar trebui sa inscrie diseara, caz in care lazialii sunt obligati sa marcheze cel putin 3 goluri pentru a merge in optimiile Europa League. Casa de pariuri Betfair ne tenteaza sa plasam un pariu pe calificarea elevilor antrenati de Nicolae Dica, in acest sens prezentand cota 30.0.Ce trebuie sa fac?


Eligibili sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (joi, 20:00) utilizand codul ZFBNBC. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca FCSB se va califica in optimile Europa League. Calificarea FCSB este cotata cu 30, maxim 5 lei calificandu-se la promotie. Daca vei miza mai mult, diferenta se va raporta la cota normala de pe site, care in acest moment este 2.62.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB va avansa in optimile Europa League vei primi instant cash castigul conform cotei normale (13.1 lei), in vreme ce restul (136.9 lei) ti se va credita sub forma de freebet in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Pariul folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook, la fel ca pariul pe calificarea FCSB. Freebetul trebuie utilizat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebue sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

·         Inregistreaza-te la Betfair pana joi, la ora 20:00, introducand codul ZFBNBC

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe calificarea FCSB in duelul cu Lazio

·         Maxim 5 lei se califica la cota marita 30.0

·         Daca pariul este castigator ti se va credita cash castigul conform cotei normale, iar restul, pana la 150 lei, il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei

·         In  cel mult 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe calificarea FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata SportsbookPromotie demna de luat in considerare