Calendarul de Sarbatori iti ofera astazi extra profit la pariuri

Am intrat in ultima luna a anului, ceea ce inseamna ca ni se prezinta Calendarul de Sarbatori la casa de pariuri Unibet, aceasta devenind deja o traditie la Unibet, care face asta de ani buni. Promotiile se pot referi la depozite, pariuri sportive, jocuri de cazino, de poker sau chiar de bingo. Astazi promotia este referitoare la pariurile sportive, tu putand sa castigi cu 25% in plus daca primul tau pariu din aceasta zi este „verde”.


Rotunjeste-ti veniturile participand la fiecare promotie din Calendarul de Sarbatori >>>


Ce trebuie sa fac?

Calendarul de Sarbatori iti ofera astazi extra profit la pariuri, pentru asta trebuind doar sa adaugi una sau mai multe selectii pe primul tau bilet plasat la Unibet astazi, 2 decembrie. Nu este necesar sa te inscrii nicaieri pentru a beneficia de promotie, ci doar sa selectezi casuta corespunzatoare cresterii profitului, care iti va aparea pe biletul de pariere.


Miza maxima a biletului este 300 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.4. In cazul in care biletul tau este castigator, pe langa castigul corespunzator cotei totale normale vei primi 25% din acesta. Spre exemplu, daca vei castiga 200 lei, in cazul in care ai selectat extra profitul de 25% vei primi inca 50 lei. Extra profitul este cash, fara cerinte de rulaj. Extra profitul maxim este 100 000 lei, asta insemnand un castig normal de 400 000 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu simplu sau un bilet multiplu pe evenimente sportive si selecteaza extra profitul de pe biletul de pariere
  • Miza maxima a biletului este 300 lei, iar cota minima a unei selectii 1.4
  • Daca biletul este „verde”, pe langa castigul normal vei obtine 25% din acesta
  • Extra profitul se acorda cash, fara cerinte de rulaj


Rotunjeste-ti veniturile participand la fiecare promotie din Calendarul de Sarbatori >>>