Bw Linz - LASK Linz

Pronostic: 2, cota 1.55

 

Prezentare


Cele doua echipe fac parte din liga a 2-a austriaca, prima este nou-promovata avand ca obiectiv ramanerea in al doilea esalon austriac, a doua este favorita principala la promovare in liga 1 austriaca, dupa ce anul trecut nu a reusit sa castige lupta pentru promovare cu cei de la St. Polten, terminand doar pe pozitia a 2-a. Ambele echipe sunt din orasul Linz. Cele doua echipe s-au mai intalnit o data in etapa a2a pe terenul lui LASK, unde acestia s-au impus cu scorul de 2-1.
 

Forma


Bw a inceput foarte prost sezonul, adunand doar 3 puncte in 10 etape, ei ocupa ultima pozitie in clasament cu doua egaluri pe teren propriu si unul in deplasare, 0 victorii.

LASK a avut un start de sezon excelent, cu toate ca in clasament este doar pe locul doi cu 23 de puncte dupa 10 etape, din care 10 in deplasare, Liefering fiind pe primul loc. In caz ca nu stiai, Liefering este satelitul lui Red Bull Salzburg, si nu are drept de promovare in prima liga, deci, putem considera ca Lask, ocupa de fapt primul loc. ;)
 

Lot


Lotul celor de la Lask este net superior celor de la Bw. Nu exista absente notabile in cele doua loturi.
 

Vreme


Vremea la ora meciului, 21:30, se anunta numai buna pentru fotbal, vor fi 14 grade celsius la Linz.
 

Concluzii


Obiectivele diferite, valoarea loturilor, forma si conditiile meteo de joc o indica pe LASK ca fiind favorita sa obtina toate cele 3 puncte din aceasta confruntare dezechilibrata.