Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning, o confruntare interesanta in NHL

Lightning a fost foarte aproape sa se lupte in sezonul trecut pentru castigarea Cupei Stanley, avand 3-2 la general in finala Conferintei de Est cu Pittsburgh Penguins, care avea sa intoarca scorul, sa acceada in finala si sa se incoroneze campioana. Acest sezon insa a fost unul foarte slab pentru Lightning, fara un joc consistent si cu multe fluctuatii, in acest moment aflandu-se doar pe pozitia 12 cu 66 de puncte, la 5 distanta de locurile de playoff.

De cealalta parte, Buffalo Sabres este una din echipele obisnuite cu ultimele locuri, nu au mai prins playoff-ul din sezonul 2010-11, iar acum sunt cu o pozitie mai jos decat Lightning, cu 65 de puncte. Fara discutie ca oaspetii au o echipa mai valoroasa, sunt mai in forma, venind dupa 2 victorii acasa cu Senators(5-1) si Hurricanes(4-3ET), dar pierzand in ultima etapa oarecum logic la Penguins(5-2), in timp ce Sabres au doar 1 victorie in ultimele 5 partide. 

Celor de la Tampa Bay le priesc foarte bine jocurile de pe KeyBank Center din Buffalo, acolo unde au castigat ultimele 4 partide disputate, cu scoruri foarte concludente, 3 rezultate de 1-4 si unul de 1-5. Mizez pe un nou meci bun facut de Kucherov si compania, care vor intra foarte motivati pe gheata, sunt in foame de puncte si isi vor arata superioritatea, castigand acest meci, incluzand prelungiri si lovituri de departajare. 

Pont: Tampa Bay castiga meciul @ 1.85 Unibet