Bucura-te de bonusul mare de inregistrare oferit de Gameworld

Cea mai recenta casa de pariuri care a obtinut licenta pentru a opera in Romania este Gameworld. Daca doresti sa ai succes inca de la inceput in domeniul pariurilor online ar trebui sa te remarci prin cel putin un lucru, iar Gameworld a reusit asta.
 

Cat este bonusul maxim de inregistrare si cum il pot lua?


Vorbim despre bonusul de inregistrare, care cu siguranta va atrage multi utilizatori online pasionati de sport si de pariuri. Acesta este in valoare de 100% pana la 850 RON, acordat integral in urma primului depozit. Pentru a beneficia de bonusul de bun-venit trebuie doar sa te inregistrezi la Gameworld si sa efectuezi un depozit, fara a fi nevoie sa introduci vreun cod. In cazul in care nu doresti sa primesti un bonus trebuie sa debifezi optiunea “Vreau sa folosesc bonusuri”, optiune pe care o gasesti in pagina contului tau, sectiunea “Setari”. Evident, optiunea trebuie debifata inaintea efectuarii primului depozit.
 
In plus, imediat dupa inregistrare vei primi 20 lei bonus fara a fi nevoit sa efectuezi vreun depozit. Tot ce trebuie sa faci pentru a primi aceasta suma este sa trimiti copia de buletin pe adresa [email protected]
 

 

Atat pariurile sportive, cat si jocurile de cazino contribuie in vederea rulajului


Odata bonusul acordat, orice solicitare de retragere va avea drept rezultat pierderea atat a acestuia, cat si a castigurilor rezultate, aasta daca nu ai terminat de rulat bonusul. In cazul in care mai ai putin de 5 RON bonus in cont, acestia vor fi transformati in bani cash odata cu urmatorul joc lansat sau pariu plasat. La fel ca la oricare casa de pariuri, cand mizezi bani intr-un joc sau plasezi pariuri, sunt utilizati mai intai banii reali si apoi banii bonus.
 
Bonusul il poti rula atat la pariuri sportive, cat si la jocuri de cazino, rulajul calculandu-se in functie de joc sau de cota. Astfel, pariurile sportive cu o cota cuprinsa intre 1.4 si 1.8 contribuie in proportie de 100% la rulaj, valoarea bonusului trebuind rulata de 30 ori. Pariurile cu o cota cuprinsa intre 1.81 si 2.2 contribuie in proportie de 200%, valoarea bonusului trebuind rulata de 15 ori, iar pariurile cu o cota mai mare de 2.2 contribuie in proportie de 400%, bonusul trebuind rulat in acest caz de 7.5 ori.
 
In cazul jocurilor de cazino, cele slot (ca la aparate) si cele de blackjack contribuie in proportie de 100%, bonusul trebuind rulat de 30 ori, pe cand jocurile de masa si cele cu dealer live (Cazino Live) contribuie in proportie de 33%, bonusul trebuind rulat de 90 ori.