Bonusuri pariuri online

Atunci cand intram in lumea pariurilor este bine sa fim foarte bine informati. In ziua de azi foarte multe case de pariuri online si offline si-au castigat o mare popularitate. Mai peste tot poti vedea astfel de agentii. Asa cum va imaginati, acest lucru se intampla pentru ca exista si foarte multi jucatori sau pariori (cum vreti sa– i numiti).

Daca esti unul dintre ei, ar fi bine sa nu uiti cat este de important sa fii foarte bine informat inainte de a incepe o astfel de activitate.

In ziua de azi cand oamenii sunt tot mai ocupati, iar internetul reprezinta cea mai usoara sursa de informatie dar si de deconectare, puteti gasi multe agentii care permit plasarea pariurilor online si chiar o incurajeaza oferind diferite avantaje celor care apeleaza la serviciile lor.

Este bine sa va orientati catre site-uri autorizate si care primesc in general recenzii favorabile. Aceste case de pariuri au, in general, o prezentare foarte clara, pentru ca toti doritorii sa intelega foarte bine pasii care trebuie urmati si pentru ca acestia sa poata beneficia de toate avantajele oferite.

Aceste avantaje de obicei se regasesc in bonusuri.

Bonusurile difera de la furnizor la furnizor, in functie de tipul de pariu plasat, de cat de mult isi doresc sa atraga noi utilizatori ai platformelor lor si binenteles de fidelitatea acestora.

Sunt case de pariuri care ofera exclusiv bonusuri pentru pariurile online, sau care ofera posibilitatea plasarii unui pariu ,,gratuit”. Ce inseamna un pariu gratuit?

Este de obicei oferit celor care pariaza pentru prima oara, online, pe site-ul unei case de pariuri. Asta insemna ca nu veti risca nimic chiar daca nu este un pariu castigator. In cele mai mute cazuri exista o limita in care acest tip de bonus se poate oferi, adica pentru pariuri mici pana intr-o anumita suma, binenteles ofertele difera de la casa de pariuri la casa de pariuri.

De asemenea, pentru incepatori, se pot oferi bonusuri substantiale pentru a putea revendica macar o parte din suma, in cazul in care biletul nu este castigator.

Pe langa aceste beneficii de care pot profita incepatorii exista si bonusuri permanente oferite, asa cum am specificat anterior, in functie de suma pariata sau de tipul de pariu plasat.
Asa cum probabil cunoasteti, exista mai multe tipuri de pariuri.

Pariurile simple care sunt poate cele mai putin riscante dar care sunt utilizate in special de cei care au de gand sa riste sume mai mari de bani.

Persoanele cu bugete mici prefera pariurile multiple, care pot beneficia de anumite bonusuri in anumite conditii. Ce este de retinut in legatura cu aceste pariuri este faptul ca riscurile sunt mult mai mari. Exista foarte multe persoane care utilizeaza sume foarte mici pentru a plasa astfel de pariuri si sansele lor de a castiga sunt la fel de mici ca si sumele.

Pentru cei care prefera totusi aceste tipuri de pariuri, exista insa si o alta varianta cum ar fi pariurile tip sistem. Aceste pariuri sunt considerate ca o alternativa de mijloc intre cele simple si cele combinate.

Ca sa intelegeti mai bine cum functioneaza astfel de pariuri, trebuie sa cunoasteti mai multe detalii. Puteti plasa un bilet cu mai multe meciuri dar nu este necesar ca toate pronosticurile legate de aceste meciuri sa fie corecte la finalul partidelor. De aici rezulta riscul diminuat al acestor tipuri de pariuri in comparatie cu cele combinate.

Pentru a reveni la bonusuri, ar trebui sa stiti ca valoarea lor poate creste in functie de suma depusa dar si de cotele meciurilor la care va hotarati sa va incercati norocul.  De asemenea, numarul evenimentelor la care va hotarati sa participati este esential in cresterea sau scaderea bonusului.

De exmplu pentru participarea la 6 evenimente bonusul oferit poate fi de 10% cu o cota minima de 1.20. La un numar de 8 evenimente, bonusul poate creste la 20% cu o cota minima de 1.20.

Sunt case de pariuri care in functie de organizator pot afisa evenimente cu cota mai mare cu variate posibilitatii de plasare a pariurilor, precum cele mentionate mai sus.

De asemenea puteti avea posibilitatea de a juca pe acelasi bilet pentru unul sau chiar mai multe evenimente.

Varietatea de bonusuri si posibilitati de a paria sunt nenumarate, de aceea este foarte bine sa faceti o documentare in prealabil pentru a alege cea mai buna varianta pentru dumneavoasta, astfel incat sa iesiti castigator indiferent de situatie sau macar sa diminuati riscurile de a pierde sume importante de bani, cat mai mult posibil.

Pariurile nu se bazeaza doar pe noroc. In general, oamenii care au un succes important in acest tip de activitate sunt bine informati si constienti de posibilitatile lor de a castiga sau a pierde.

Auziti multe persoane folosind fraza ,, ...ma, ce noroc a avut asta”. Lucrurile nu stau chiar asa. Este o mare diferenta intre a fi un parior impatimit si atat, si un parior inteligent.

Nu trebuie sa uitati niciodata ca desi aceste jocuri va pot dubla sau chiar tripla veniturile, in acelasi timp va pot ruina din punct de vedere financiar daca nu va folositi si capacitatile intelectuale.

Aceste bonusuri oferite de agentiile de pariuri, va pot diminua acest risc si pot  face jocul mult mai interesant si relaxant. 

In foarte multe situatii bonusurile oferite pentru pariurile online sunt mult mai consistente si accesibile decat cele oferite jucatorilor care prefera optiunile offline.

Avand in vedere dezvoltarea tehnologiei in ultima vreme, cat si dependenta creata de internet, si aceste case de pariuri s-au orientat pentru a castiga noi clienti si pentru a–i fideliza pe cei vechi, oferindu-le posibilitatea de a accesa aceste platforme de pe telefoanele lor mobile, prin crearea de aplicatii compatibile atat pentru sistemele Android cat si iOS.

Asa veti putea sa plasati pariuri in timpul vostru liber, indiferent cat ar fi acesta de limitat si sa beneficiati de bonusurile oferite de agentii.