Bonus garantat de 400% oferit doar in aceasta saptamana

In aceste zile casa de pariuri Netbet a pregatit o surpriza pentru cei care se vor inregistra.
 
Este adevarat ca Netbet beneficiaza de cel mai mare bonus din Romania: 1 500 lei acordati in 4 transe. Celor care nu doresc sau nu isi permit sa aloce insa o suma de bani atat de mare oferta urmatoare li se potriveste perfect urmatoarea oferta. Este vorba despre un bonus de 400% pana la 200 lei, bonus care poate fi obtinut doar pana pe 26 iunie.
 

Cum  obtin acest bonus?


Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la Netbet folosind codul BONUS200, pentru ca apoi sa efectuezi un bonus de minim 50 lei, iar primul pariu de dupa inregistrare sa aiba miza de 50 lei si sa fie plasat pre-live si singur pe bilet pe un meci de fotbal. Nu credem ca mai este nevoie sa precizam, fiindca se poate deduce de mai sus, ca aceia care se vor inregistra la Netbet folosind acest cod bonus nu vor fi eligibili pentru oferta de bun-venit de 1 500 lei.
Imagine 1
 
Poti miza doar pe rezultatul final (1 X 2) al unui meci de fotbal, la o cota minima de 1.1. Acesta trebuie sa se incheie pana duminica, 26 iunie. Trebuie precizat ca, din cauza abuzului de promotii, depozitele prin portofelele virtuale Skrill si Neteller nu vor fi luate in calcul pentru promotie.  Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili in vederea acestei promotii.
 
Indiferent de rezultatul final al meciului vei castiga un bonus de 200 lei. Este posibila plasarea unei mize mai mari decat 50 lei, insa bonusul maxim acordat este de 200 lei. In cazul in care efctuezi insa Cash Out (retragi castigul/pierderea rezultat din miza pariata inainte ca meciul  sa se incheie sau chiar inainte ca el sa inceapa), bonusul de 200 lei nu va mai fi acordat.
 

Care sunt conditiile de rulaj ale bonusului?


In maxim 48 ore de la incheierea meciului se va acorda in cont bonusul. Acesta trebuie pariat si stabilit in termen de 7 zile pe orice eveniment sportive. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Cu alte cuvinte, pentru a fi finalizat bonusul si a putea retrage suma de bani, trebuie sa plasezi 1 200 lei (200*1.6). Sigur, in acest interval poti plasa si pariuri cu o cota mai mica de 1.6, dar ele nu vor conta in vederea rulajului.
 
Atentie, pariurile multiple plasate pe acelasi eveniment nu vor contribui la indeplinirea cerintelor de rulaj. Mai mult, aceasta tehnica de pariere poate duce la anularea bonusului. Totodata, pariurile singure pe bilet de tip Forecast/Tricast pe cursele de cai Handicap sau Under/Over nu vor fi luate in considerare pentru rulaj. In cazul unui bilet multiplu la rulaj conteaza orice tip de pariu, atata timp cat respecta cerinta cotei minime.