Bonus fara depunere de 41 de lei la Superbet

In competitia din ce in ce mai acerba dintre casele de pariuri online licentiate in Romania, Superbet puncteaza din nou. Este vorba despre un bonus fara depunere in valoare de 41 de lei acordat pariorilor care isi deschid un cont nou si care parcurg procedura de verificare a acestuia.

Bonusul fara depunere Superbet 12-19.01.2021

  • Perioada ofertei: 12.01.2021 – 19.01.2021;
  • Tip bonus: fara depunere;
  • Cum iau bonusul : Deschizi cont Superbet chiar aici
  • Valoare bonus: 41 de lei;
  • Condiții de participare: verificarea contului de pariere (KYC);
  • Conditii de rulaj: de 5 ori, la cota minima de 1.60;
  • Cand se acorda bonusul: In ziua imediat urmatoare verificarii contului. Conditia ce trebuie indeplinita este ca jucatorul sa se inregistreze si sa efectueze verificarea contului in perioada selectata. 

Atentie la conditiile de acordare a bonusului Superbet!

Daca un jucator de inregistreaza pe data de 13 Ianuarie 2021, dar efectueaza verificarea contului pe 20 Ianuarie, nu este eligibil pentru a primi bonusul. De asemenea, este necesar ca jucatorul sa aiba acordurile de marketing bifate la inregistrare.

Dupa cum stiti, pe site-ul Legalbet.ro militam pentru educatia continua pariorilor. De aceea, punem pe primul plan articolele despre managementul banilor, strategiile inteligente, potrivite fiecarui parior si o relatie onesta cu toate casele de pariuri care ofera la randul lor, fair-play si respect in relatia cu pariorii.

Bonusurile fac parte din strategia caselor de pariuri de a atrage noi client si, de multe ori, ele sunt decent de gestionat, nu au conditii de rulaj imposibil de indeplinit.

Aceste conditii sunt indeplinite si de acest bonus fara depunere de la casa de pariuri Superbet.

Nu uitati, insa, ca principalele atuuri ale acestei case de pariuri sunt paleta bogata de oferte de pariere si atractivitatea cotelor acestora.

Pentru aceia dintre voi care vor fi sedusi de varietatea ofertei Superbet si se vor hotarî sa si depuna bani in contul de pariere, trebuie spus ca bonusul de bun venit este in valoare de maxim 500 de lei, iar primul depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Decizia va apartine!