Bonus fara depunere Betano pariuri 21-26.04.2021

Casa de pariuri Betano ofera noilor jucatori inregistrati in sectiunea de pariuri sportive un bonus fara depunere de 50 de lei free bet la verificarea contului. 

Promotia este valabila pentru conturile nou deschise la Betano in perioada 21.04.2021 – 26.04.2021.

Cum se  obtine bonusul Betano fara depunere

  • Deschide un cont nou Betano de pe acest link
  • Trimite pe e-mail documentele solicitate pentru verificarea contului
  • Primeste Bonusul Free Bet în valoare de 50 lei, care poate fi utilizat doar pentru pariuri sportive.
  • Nu este necesara depunerea de fonduri proprii in contul de joc.

Bonusul Betano- termeni si conditii

  • Bonusul constând în Free Bet va fi transferat în contul de joc al participantului a doua zi după înregistrarea contului de joc. 
  • Bonusul poate fi folosit într-o perioadă de maximum 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în contul său și numai dacă în acest interval de 7 zile contul de joc a fost verificat, prin transmiterea documentelor solicitate de către  participant 

Exemplu.  Daca înregistrarea contului de joc este facuta in data de 21.04.2021, bonusul va fi acordat în data de 22.04.2021, urmând ca până pe data de 29.04.2021 să fie transmise documentele necesare pentru a fi verificat contul de joc și să fie utilizat bonusul Free Bet acordat). 

  • Termenul maxim până la care se poate folosi bonusul Free Bet acordat prin aceasta promotie este 04.05.2021.

Nu uitati ca bonusul de bun venit pe care il puteti primi la prima depunere de bani in contul Betano este de maxim 500 de lei.

Casa de pariuri Betano este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online licentiate in tara noastra.

Pe langa bonusurile si promotiile pe care le ofera foarte des noilor jucatori, Betano este vestita pentru faptul ca are o oferta de pariere foarte atractiva, iar cotele pe care le ofera jucatorilor sunt foarte valoroase.