Bonus fara depunere Betano 17-28.02.2021

Casa de pariuri Betano ofera un bonus de 50 de lei fara depunere, la verificarea contului, celor care isi deschid conturi noi.

Promotia este valabila in perioada 17-28 februarie 2021.

 

Bonusul fara depunere Betano- cum se obtine

Bonusul fara depunere Betano- termeni si conditii

  •  Se acordă un Bonus Free Bet în valoare de 50 lei, care poate fi utilizat doar pentru pariuri sportive.
  • Bonusul Free Bet va fi transferat în contul de joc al jucatorului a doua zi după inregistrarea contului de joc; 
  • Bonusul poate fi folosit într-o perioadă de maximum 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către jucator în contul său și numai dacă în acest interval de 7 zile contul de joc a fost verificat.
  •  Verificarea consta in trimiterea documentelor relevante de catre jucator  (Exemplu,  Daca înregistrarea contului de joc este facuta pe data de 18.02.2021, bonusul este acordat în data de 19.02.2021, urmând ca până pe data de 26.02.2021 să fie transmise documentele relevante pentru a fi verificat contul de joc și să fie utilizat bonusul Free Bet). 
  • Termenul maxim până la care se poate folosi bonusul Free Bet acordat prin prezenta Campanie promoțională este 08.03.2021.

Casa de pariuri Betano este una dintre cele mai prestigioase companii de pariuri online licentiate in Romania. Nu bonusurile acordate periodic sunt avantajele esentiale oferite de aceasta casa de pariuri.

Atuurile sale principale sunt varietatea ofertei dar si valoarea cotelor oferite, printre cele mai mari de pe piata pariurilor din tara noastra.

Profitati de aceasta promotie, de acest bonus fara depunere, dar nu uitati ca, daca va hotarati sa si depuneti bani in cont, veti avea parte si de un bonus de bun venit foarte generos.