Bonus fara depunere Betano 12-31.03.2021

  Casa de pariuri Betano da startul unei noi campanii de bonusuri fara depunere la pariuri sportive, pentru jucatorii noi.

In perioada 12.03-31.03.2021, cei ce isi fac cont la Betano si urmeaza procesul firesc de verificare beneficiaza de un bonus fara depunere in valoare de 50 de lei.

  Cum castigi Bonusul Betano fara depunere

Premiul primit de noii jucatori consta într-un  Bonus Free Bet în valoare de 50 lei, care poate fi utilizat doar pentru pariuri sportive.

Bonusul Betano fara depunere - termeni si conditii

  •  Bonusul constând în Free Bet-ul in valoare de 50 de lei va fi transferat în contul de joc al participantului a doua zi după înregistrarea contului de joc;
  • Bonusul poate fi folosit într-o perioadă de maximum 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în cont;
  • In acest interval de 7 zile contul de joc trebuie sa fie verificat, prin transmiterea documentelor relevante de către  participant (spre exemplu, daca înregistrarea contului de joc este realizată pe data de 13.03.2021, bonusul este acordat în data de 14.03.2021, urmând ca până pe data de 21.03.2021 să fie transmise documentele solicitate pentru a fi verificat contul de joc și a fi utilizat bonusul Free Bet acordat).
  • Termenul maxim până la care se poate folosi bonusul Free Bet acordat este 08.04.2021.

Nu uitati ca, dincolo de orice bonus, prestigiul unei case de pariuri este dat de valoarea cotelor, varietatea ofertei si de relatiile corecte cu clientii sai.

Casa de pariuri Betano indeplineste cu brio aceste conditii si este, fara doar si poate, in fruntea topului caselor de pariuri online licentiate in Romania.