Bonus de 999 RON pentru prima etapa din Liga 1

In acest weekend are loc prima etapa a sezonului cu numarul 101 din Liga 1, unul in care campioana CFR Cluj a inceput ezitant, diseara urmand a vedea ce va face principala contracandidata la titlu, FCSB. In vederea primei etape a Ligii I ne asteapta o promotie exceptionala la casa de pariuri Maxbet, care prezinta un bonus de 100% pana la 999 lei.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii existenti Maxbet sunt eligibili la promotie, una care se va incheia pe 23 iulie. Pentru a profita de ea trebuie doar sa efectuezi un depozit folosind codul “Liga1”. Daca nu ai cont la Maxbet nu e nicio problema, deoarece poti efectua un prim depozit sambata, sa spunem, iar depozitul introducand codul “Liga1” il poti efectua duminica. Suma minima de depus este 50 lei. Acest bonus de 999 RON pentru prima etapa din Liga 1 trebuie rulat de 7 ori in termen de 30 zile pe evenimente diferite la cote de minim 1.85, fie ele live sau pre-live, inainte de a putea efectua o retragere.


Pariurile cu o miza mai mare de 200 lei nu vor fi luate in calcul la rulaj. Suma maxima ce se poate transfera in cash la finalul rulajului este 5 000 lei. Pariurile plasate pe Handicap asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt pariu caruia i-ar putea fi data cota 1.00 nu conteaza in vederea promotiei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza un depozit, insa sa nu fie primul, introducand codul “Liga1”
  • Depozitul minim e 50 lei, iar cel maxim 999 lei
  • Promotia este disponibila pana pe 23 iulie
  • Bonusul trebuie rulat de 7 ori pe cote minime de 1.85 in termen de 30 zile
  • Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live


Nu ai voie sa ratezi aceasta super-promotie >>>