Black Friday Legalbet cu Bonusuri la casele de pariuri

Daca ne sunteti prieteni fideli, nu sunteti superstitiosi si ne urmariti chiar si intr-o zi de vineri 13, vom inventa pentru voi conceptul de Black Friday cu bonusuri incorporate.

Ce inseamna acest lucru?

Se stie ca articolele pe care vi le oferim, de la centrul de pariere pana la scoala pariurilor sunt libere la vizionare, citire si aplicare in viata zilnica de parior.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a aratat ca educatia pariorilor este lucrul cel mai important. Asa, ca o picatura chinezeasca, zi de zi, cu fiecare articol, cu fiecare noua borna, incercam sa construim o comunitate in care managementul banilor sa fie mai presus decat mirajul unui castig utopic de miliarde obtinut cu o miza de 2 lei.

De asemenea, ponturile si biletele zilnice pe care vi le oferim in mod cotidian sunt puse la dispozitia voastra gratuit, fara restrictii.

Aici e important de reamintit faptul ca decizia finala de pariere trebuie sa fie la voi, dupa ce ati analizat cu rigurozitate meciurile propuse de noi.

In stransa consonanta cu ceea ce va oferim noi zilnic pe site, casele de pariuri licentiate vin mereu cu ceva interesant.

Bonusuri si promotii de Black Friday

Ca e Black Friday sau nu, casele de pariuri online din Romania se intrec in oferte cat mai savuroase pentru a-si atrage jucatorii.

La casa de pariuri Betano avem, chiar acum, de Black Friday, in afara bonusului generos de bun venit, un bonus fara depunere de 20 de rotiri gratuite, pana pe data de 26 noiembrie 2020.  

Betano le-a oferit jucatorilor multe bonusuri in ultima vreme , atat la Cazino, cat si la pariuri sportive. Atuul forte al casei de pariuri Betano ramane insa oferta bogata si valoroasa in ambele sectiuni amintite.

Casa de pariuri Fortuna ne aduce, si in versiunea online, acel atat de faimos si incitant bonus dublu pe care multi il tintim si putini il “nimerim”.

Dar la acest subiect voi reveni in zilele imediat urmatoare, pentru ca Fortuna a venit cu o oferta foarte tentanta, care face mai usoara munca titanica a pariorilor pentru a “lovi” bonusul dublu.

Casa de pariuri PublicWin ofera doua bonusuri atractive de Black Friday: 

Casa de pariuri 888 Sport ofera cote marite pentru o sumedenie de meciuri din Liga Natiunilor, dar si din meciurile cruciale din campionatele de fotbal care conteaza in Europa. 

La casa de pariuri Superbet ai premii saptamanale de 100000 de lei la Super Prono, din care poti sa iti iei partea, mai mare sau mai mica, in functie de numar de pronosticuri corecte la meciurile selecate oferite pentru pariere.

Pe site-ul nostru gasiti toate bonusurile caselor de pariuri online din Romania. Analizati-le cu atentie si folositi-le doar pe cele ofera conditii decente de rulaj pentru a fi transformate in bani reali in conturile de pariere.