Biletul zilei tenis cota 3 pentru 29 mai 2019

Turneul masculin de Grand Slam de la Roland Garros continua cu meciurile din turul al doilea. Tenisul polarizeaza acum atentia iubitorilor sportului, iar asta e foarte bine.

Leonardo Mayer vs Diego Schwartzman

Iata un meci intre doi jucatori nativi de zgura, spectacolul va fi asigurat. 

Argentinianul Leo Mayer are 32 de ani si se afla pe locul 68 ATP. In acest an, bilantul sau pe zgura nu este unul stralucit; sunt cinci victorii si noua infrangeri in contul sau, dar victoria din primul tur de la Roland Garros, in fata lui Jiri Vesely a fost una impunatoare. Leo a servit 14 asi si a convertit in puncte 74% dintre mingile jucate cu primul serviciu. Aceasta lovitura, serviciul, ramane unul din atuurile sale si pe suprafete lente.

Micutul Diego (1.70 m), originar tot din Argentina,  este un exemplu de tenacitate si de vitalitate. El compenseaza lipsa de gabarit cu o miscare extraordinara in teren si cu o pregatire fizica exemplara. La turneul de 1000 de puncte de la Roma, a ajuns in semifinala, unde a reusit sa ii ia un set lui Nole Djokovic. In primul tur la R.G. a jucat cu ungurul Marton Fucsovics si a avut mult de furca pentru a-l invinge.

A fost nevoie de set decisiv si de aproape patru ore de joc pentru ca Diego sa se impuna.

 Desi nu ii va fi usor cu Leo, cred ca Diego e un jucator de mai mare anduranta pe zgura si va reusi in cele din urma sa ii invinga rezistenta lui Mayer.

Matteo Berrettini vs Casper Ruud

Italianul Berrettini, 23 de ani, locul 32 ATP a avut un sezon foarte bun pe zgura, ceea ce l-a propulsat pe cel mai bun loc al carierei. Matteo are 12 victorii si doar trei infrangeri in sezonul de zgura, reusind sa castige turneul de la Budapesta si sa faca finala la Munchen. In primul tur la Roland Garros a trecut, in patru seturi, de spaniolul Pablo Andujar.

Norvegianul Casper Ruud are 20 de ani si are si el un sezon foarte bun, cu 17 victorii si sapte infrangeri pe zgura. A reusit semifinala la Sao Paolo, in februarie, apoi finala la Houston. La tuneul Masters de la Roma a reusit sa treaca de Kyrgios si a facut un meci solid cu Del Potro.

In primul tur la Roland Garros l-a invins convingator, in minim de seturi, pe Ernest Gulbis.

Ma astept la un meci echilibrat aici, de cel putin patru seturi.

Casa de pariuri Unibet ne ofera cotele pentru biletul zilei din 29 mai 2019:

Va astept in fiecare zi alaturi de noi, vom avea pentru voi multe ponturi din tenis de la Roland Garros.