Biletul zilei tenis 23 iulie 2019 cu Irina Begu

Turneul feminin de tenis de la Palermo si cel masculin de la Gstaad, ambele pe zgura, sunt in atentia mea pentru a construi un bilet al zilei bun. Irina Begu a jucat la Bucuresti si acum vrea sa isi consolideze reintrarea in top 100 WTA.

Irina Begu vs Tereza Mrdeza

Irina Begu a ajuns in sferturi de finala la Bucuresti, cele doua victorii permitandu-i din nou accesul in top 100. Insa jocul ei bun s-a evaporat in sferturi, acolo unde a condus-o cu break in fata in ambele seturi pe Laura Siegemund, "reusind" sa piarda meciul in doua seturi. Sunt aceleasi probleme in jocul Irinei, inconstanta la serviciu si, in general, in joc.

Croata Tereza Mrdeza, locul 187 WTA, a jucat calificari la Palermo, asa cum a jucat si la Bucuresti. La Bucuresti, s-a calificat ca lucky loser pe tabloul principal, unde a pierdut la belgianca Bonaventure. La Palermo, a trecut de doua jucatoare din afara top 250 WTA, reusind a 11-a victorie dintre cele 25 de meciuri jucate pe zgura in acest sezon. Tereza e o jucatoare foarte tenace, dar nu a reusit sa lege doua victorii pe tabloul vreunui turneu WTA.

Joao Sousa vs Steve Darcis

Portughezul Sousa, 30 de ani,  are un bilant general negativ in acest sezon. tot pe minus este si bilantul pe zgura, sapte victorii si 11 infrangeri, ceea ce l-a scos din top 50 ATP. 

Sousa e un jucator tipic de zgura, joaca mult spin de pe fundul terenului, dar problema sa majora este lipsa unei lovituri decisive, cu care sa isi faca punctele. 

Belgianul Steve Darcis are 35 de ani si dragostea pentru tenis il tine inca in circuit, dupa ce a suferit foarte multe accidentari in cariera, ultima, la cot, care l-a tinandu-l tot anul 2018 departe de turnee.

Anul acesta a jucat 13 meciuri pe zgura, dintre care a castigat cinci. E drept ca ele au fost mai mult prin challenger-uri, dar importanta este revenirea. 

Cred ca Sousa se va impune auici, desi nu a jucat prea grozav in acest an pe zgura.


Iata si biletul zilei din 23 iulie 2019, propus la casa de pariuri Unibet:


Nu uitati, va asteptam zilnic pe site-ul nostru cu ponturi si sfaturi de pariere