Biletul zilei tenis 19.06.2019

Turneul de tenis de la Londra, din complexul Queen"s este unul dintre ultimele competitii pe iarba ce se joaca inainte de marea incercare de la Wimbledon. Am ales doua meciuri pentru biletul zilei si optiunile de pariere aferente de la casa de pariuri Unibet.

Marin Cilic vs Diego Schwartzman

Croatul Marin Cilic este detinatorul titlului aici, l-a invins anul trecut in finala pe marele Roger Federer. Acum, a revenit destul de convingator si a trecut, in primul tur, in doua seturi, de Christian Garin. A fosty un meci in care Marin si-a dovedit iarasi calitatile de "big server" , avand sapte asi in portofoliu si convertind in puncte 78% dintre mingile servite cu primul serviciu.

Micutul Diego are cu aproape 30 de centimetri mai putin decat Marin, nu se poate spune ca serviciul este punctul sau forte si nici suprafata rapida, care este iarba. Totusi, in primul tur l-a invins categoric pe Alex Bublik, din Kazahstan, intr-un meci in care nuisi-a pierdut serviciul si a transformat in puncte 92% dintre mingile jucate cu primul serviciu. Impresionant, pentru un jucator de 1.70 metri.

Cred ca Schwartzman isi va vinde scump pielea ijn acest meci.

Kevin Anderson vs Gilles Simon

Kevin Anderson a revenit dupa o lunga pauza cauzata de o accidentare la cot. Nu voi uita ca el a jucat finala de anul trecut de la Wimbledon, dupa ce a trecut de Federer in sferturi de finala si de Isner in semifinala cu un 26-24 eroic in setul decisiv. 

La Londra a trecut in primul tur de britanicul Cameron Norrie, dupa ce a pierdut primul set. A servit 19 asi si a reusit sa transforme in puncte 93% dintre mingile servite cu primul serviciu. Un procentaj colosal...

Gilles Simon a jucat anul acesta pe aceasta suprafata si turneul de la Stuttgart, unde a fost invins de Augier- Aliassime, in turul al doilea. La Londra a trecut de James Ward, un specialist pe iarba, in trei seturi, cu tie-break in setul decisiv. Gilles are un palmares pozitiv pe iarba, 48-38, iar anul trecut a trecut trei tururi la Wimbledon. 

Ii dau credit in plus lui Kevin aici, el are atuul serviciului superior.

Iata aici biletul zilei din tenis pentru ziua de 19 iunie 2019:

Va asteptam in continuare pe site-ul nostru, sectiunea ponturi nu intra in vacanta!