Biletul zilei tenis 16 iulie 2019 cu Sorana Cîrstea si Irina Begu

Irina Begu si Sorana Cîrstea vor juca in primul tur al turneului  de la Bucuresti. Marti vor juca mai multe romance, si Ana Bogdan, si Gabriela Ruse, iar eu va voi tine la curent cu desfasurarea ostilitatilor chiar de  la Arenele BNR, locul de desfasurare al meciurilor.

5d2c24eb6b7e7_1563174123.png

Irina Begu vs Aleksandra Krunic

Irina Begu, 28 de ani,  a jucat la Wimbledon fara mare succes, pierzand in turul al doilea al calificarilor. La Roland Garros, Irina a trecut doua tururi fiind invinsa greu de Amanda Anisimova. Bilantul ei pe zgura din acest sezon este de patru victorii si sase infrangeri, insa tot pe zgura se simte cel mai bine.

Clasamentul Irinei e in cadere libera ( locul 112 in prezent) si acest turneu e un prilej de a mai repara ceva in acest sezon dezamagitor.

Sarboaica Krunic are 26 de ani si se afla pe locul 101 WTA. Aleksandra e intr-o forma buna. Ea vine dupa o semifinala la Bastad, unde a trecut de Johanna Larsson si a pierdut la japoneza Misaki Doi. Bilantul sau pe zgura este de sase victorii si sase infrangeri in acest sezon.

Forma sportiva e de partea Aleksandrei, dar sper ca Irina sa se mobilizeze mai bine in fata propriului public.

Sorana Cîrstea vs Jaqueline Adina Cristian

E un meci intre doua romance din generatii diferite aici. Sorana are 29 de ani si e deja o veterana a cirecuitului si incearca sa revina in top 50 WTA,  iar Jaqueline are 21 de ani.

Sorana a pierdut in primul tur la Wimbledon, dar reusise inainte de asta sa treaca un tur la Roland Garros. Dupa Wimbledon, Sorana a jucat la Bastad, pe zgura, dar a pierdut destul de drastic, la Johanna Larsson, un set incheindu-se la zero. Serviciul pare a fi marea problema a Soranei, ea a avut in ultimele meciuri procentaje de reusita de sub 50% la primul serviciu.

Jaqueline a jucat la alt nivel, corespunzator locului 210 WTA pe care il ocupa acum. Ea a primit o  invitatie (wild-card) la acest turneu. Ea are rezultate bune la nivel de turnee ITF, castigand in aprilie la Tunis, dar jucand si alte trei finale, la Chiasso si Grado in Italia si la Minsk, toate turneele jucandu-se pe zgura. Bilantul sau general pe zgura este de 29 de victorii si noua infrangeri in acest sezon.

Jaqueline va juca pentru a confirma invitatia primita, va fi foarte determinata. 

Iata si biletul zilei de marti, 16 iulie, de la casa de pariuri Unibet:

5d2c242115ae1_1563173921.PNG

Nu uitati, avem zilnic ponturi pentru voi, va asteptam sa faceti calatoria cotidiana pe site-ul nostru!