Biletul zilei fotbal Euro 2020 din 26.03.2019

Romania vs Feroe si Malta vs Spania sunt meciurile de pe biletul zilei de marti. O prezentare exhaustiva a disputelor din preliminariile Euro 2020 la fotbal gasiti in sectiunea speciala "ponturi", cu ponturi de la toate casele de pariuri sportive din Romania.

Romania vs Feroe

Nu pot spune ca m-a dat pe spate jocul "tricolorilor" romani din meciul cu Suedia. Prudenta excesiva de inceput de meci si greselile individuale au dus la o infrangere, 1-2, care, cu mai mult curaj, putea fi evitata.

Spun "curaj" doar, pentru ca la valoare individuala stam prost, nu are rost sa cosmetizam realitatea. Nicolae Stanciu, cel care ar trebui sa lumineze jocul la mijlocul terenului, s-a plafonat inmormantandu-se pe bani super buni in tarile exotice , unde numai de fotbal adevarat nu poate fi vorba.

Sapunaru si Grigore sunt niste tipi puternici, dar rigizi, nu exceleaza in executii tehnice, dar nici la capitolul plasament. Nu vreau sa fac exclusiv o pledoarie anti-echipa nationala, asa ca o sa scot in evidenta curajul lui Contra de a-i introduce pe teren pe George Puscas, Tudor Baluta si pe Ianis Hagi

Cam putine plusuri, dar e macar o speranta pentru viitor. 

Despre echipa din Feroe, e de spus ca a pierdut in Malta in primul meci, si ca a ratat un penalty care le-ar fi adus probabil un egal. Jocul lor e eminamente fizic, nu exceleaza pe partea tehnica si poate ca macar acum romanii vor fi superiori la acest capitol. 

Eu o merg pe un rezultat mai strans decat lasa sa se intrevada predictiile suporterilor romani. Daca echipa feroeza pierde cu exact trei goluri diferenta, pierd si eu jumatate din miza.

Malta vs Spania

Spania e favorita grupei Romaniei si chiar daca a schimbat din mers generatiile, din urma vin destui fotbalisti demni de a juca la echipa nationala. 

In primul meci din grupa,  spaniolii i-au invins pe norvegieni, destul de greu, cu 2-1, dupa un penalty transformat de eternul, nemuritorul Sergio Ramos. E foarte probabil  ca Ramos sa nu joace in acest meci, a suferit o usoara accidentare in acest meci. 

Spuneam ca maltezii i-au invins pe cei din Feroe si se inscriu si ei pe un trend ascendent, nu mai sunt deloc echipa pe care spaniolii o bateau cu 12-1 in anul 1983.  Impulsionati de exoticul fotbalist de culoare Kyrian Nwoko, de la Valetta, maltezii au o mare oportunitate de a arata ca stiu ceva fotbal.  Am emotii pentru ei, dar sper sa isi vanda scump pielea in acest meci

Mi-am asumat riscul de a juca pe outsideri aici si iata ce a iesit, intr-un bilet jucat la casa de pariuri Unibet, regina handicapurilor si totalurilor asiatice : 

5c9880d8d6420_1553498328.PNG

Va sfatuiesc sa pariati cu grija, alocati pariurilor sportive cel mult 10% din sumele pe care le castigati lunar!