Biletul zilei e format pe un pariu mai sigur la meciurile favoritelor!

Astazi voi juca o dubla care sper sa fie din nou castigatoare. Dupa dubla de ieri formata din victoriile echipelor spaniole Sevilla si Bilbao, voi incerca astazi o dubla cu o cota formata pe singurele meciuri din Ligue 1 si LaLiga. Si de data asta voi merge din nou pe favoriti, insa pe alt tip de pariu ales tot la external linkLink-uri externe interzise

Sa luam pe rand. Villareal are meci usor astazi. Villareal este pe locul cinci, loc care ii asigura in acest moment prezenta directa in grupele Europa League. Insa lupta este acerba pentru locurile 5 si 6. Se bat trei echipe pe trei locuri, Villareal, Bilbao si Sociedad. In conditiile in care Villareal joaca etapa viitoare la Barcelona, singura optiune a lor pentru meciul cu Gijon este victoria. Poate ca va fi un meci complicat, mai ales ca Gijon este intr-o situatie dificila. Gijon este pe primul loc retrogradabil, la sase puncte distanta de Leganes, insa cu doar patru etape inainte de final. Lupta in LaLiga mai mult se da pentru locurile fruntase. Echipele retrogradate se cam stiu, Gijon, Granada, iar Osasuna este deja matematic retrogradata. In schimb Barca si Real au lupta lor pentru titlu. Atletico si Sevilla se lupta pentru locul trei, iar Villareal, Bilbao si Sociedad se lupta pentru locurile de Europa League. In tur Villareal a castigat la Gijon cu 3-1. Gijon nu poate emite pretentii aici, mai ales ca echipa are o serie de sapte meciuri consecutive pe stadionul Ceramica din Villareal, in care a obtinut doar un singur punct. La pariul pe care l-am ales este deajuns ca Villareal sa castige si o singura repriza, insa cred ca va castiga meciul. 

In celalalt meci de pe bilet voi alege acelasi tip de pariu, si anume Lyon sa castige minim o repriza in confruntarea de la Angers, de pe stadion Jean-Bouin. Angers nu va putea conta pe Andreu, Martinez si Saihi, iar Lyon nu va putea conta pe Lacazette, cea mai importanta absenta pentru meciul de astazi. Cu toate ca Lacazette va lipsi, si este principalul marcator al echipei, 24 de goluri in Ligue1, Lyon se poate baza pe Tolisso, Valbuena si Fekir, un trio destul de ofensiv. In acest moment Angers are 39 de puncte, cu sapte puncte mai mult decat Dijo, echipa care se afla pe loc de playout. INsa nu cred ca Angers va intra in hora retrogradarii, mai sunt destule echipe in spatele ei, Metz, Lorient, Caen. Posibil ca Angers sa ajunga la cinci infrangeri consecutive, are deja patru infrangeri, si posibil ca echipa sa fie obosita dupa victoria din semifinalele cupei Frantei, 2-0 cu Guingamp. Lyon are doua victorii consecutive cu Angers, 2-0 in acest sezon, si 3-0 sezonul trecut in deplasare pe acest stadion. In acest moment Lyon este pe locul cinci, insa echipa are nevoie de puncte in lupta pentru Europa League, lupta pe care o poarta cu Bordeaux si Marseille. Posibil ca Lyon sa inceapa sa iubeasca aceasta competitie, mai ales ca in acest sezon a ajuns in semifinale, acolo unde va juca cu Ajax, si are sanse mari sa ajunga in finala, si de ce nu chiar sa castige Europa League.

Asadar sanse mari pentru Lyon si Villareal sa castige aceste meciuri. Insa pentru mai multa siguranta voi miza ca echipele favorite sa castige minim o repriza, cota 1.28 pentru Villareal, cota 1.58 pentru Lyon. Cota totala 2.03 care se poate paria la external linkLink-uri externe interzise.