Biletul zilei din 4 aprilie 2017

Pentru astazi am ochit doua meciuri din campionatele de top, rezultatele recente ale formatiilor facand sa ma orientez catre un anumit pronostic.
 
 

Fotbal, Premier League: Burnley – Stoke (21:45)


Desi intre Stoke si Burnley se afla 5 echipe, distanta dintre cele doua este de doar 4 puncte in favoarea lui Stoke. Aflata pe 15, Burnley nu a scapat in totalitate de grijile retrogradarii. Asta desi pe teren propriu merge foarte bine, obtinand 16 puncte in precedentele 7 meciuri din Premier League. In ultimele doua astfel de etape, Burnley a intalnit primele doua clasate, Chelsea si Tottenham, obtinand un punct contra ‘’albastrilor’’, pierzand cu 0-2 in fata lui Tottenham. De altfel, in 5 din precedentele 6 partide de pe teren propriu ale lui Burnley in campionat au fost marcate cel mult doua goluri.
 
De partea cealalta, Stoke se afla in prima jumatate a clasamentului, insa daca pe teren propriu merge destul de bine, in deplasare o face foarte prost. Este de ajuns sa spun ca in ultimele 4 astfel de meciuri Stoke nu a marcat nici macar o data. Este adevarat, doua dintre adversare erau Tottenham si Manchester City, celelalte doua fiind insa West Bromwich si Leicester.
 
In tur Stoke o invingea pe Burnley cu 2-0, ambele goluri fiind inscrise in prima repriza. In ultima intalnire directa cu Burnley ca gazda se inregistra o remiza alba. De altfel, cele doua formatii sunt desul de zgarcite cu golurile cand se intalnesc si opinez ca asta se va intampla si diseara.
 
Pont Burnley – Stoke: sub 2.5 goluri (1.55)
 

Fotbal, La Liga: Betis – Villarreal (22:30)


La jumatatea acestei saptamani se desfasoara etapa cu numarul 30 din La Liga. Villarreal putem spune ca si-a luat adio de la Champions League, distanta fata de Atletico Madrid si Sevilla, ocupantele locurilor 3 si 4, fiind de 10 puncte. ‘’Submarinul galben’’ vine dupa doua infrangeri, adversare fiind Las Palmas si Eibar. Patru victorii, trei remize si o infrangere este bilantul celor de la Villarreal in ultimele 8 deplasari de campionat.
 
Betis ocupa locul 15, fiind aproape sigura de salvare. In 2017 echipa a obtinut doar 3 victorii si acelea impotriva lui Leganes, Malaga si Osasuna, echipe care in acest moment se afla mai jos in clasament decat Betis.  O victorie, doua infrangeri si 3 remize este bilantul celor de la Betis in ultimele 6 partide de pe teren propriu.
 
In tur Villarreal o invingea pe Betis cu scorul de 2-0, marcatorii golurilor fiind Trigueros si Soriano. In ultima confruntare cu Betis ca gazda se inregistra o remiza cu doua goluri. Nici astazi nu cred ca echipa gazda se va impune, avand in vedere forma de moment, insa si faptul ca ‘’submarinul galben’’ merge bine in deplasari.
 
Pont Betis – Villarreal: Egal sau Villarreal (1.42)