Biletul Zilei - 8 septembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Biletul Zilei 8 Septembrie 2018, acesta fiind format din doua evenimente care tin capul de afis in Statele Unite ale Americii, respectiv Major League Soccer si US Open.

5b92850aa4312_1536328970.png


Uefa Nations League este competitia care tine capul de afis pentru aceasta saptamana, dar de data aceasta ma voi rezuma la doua partide din competitii de peste ocean. Astfel, cele doua confruntari vin din Major League Soccer si ultimul turneu major din tenisul de anul acesta, US Open.


New York City - DC United (23:55)


New-yorkezii pleaca din nou la atac din postura de favoriti, dar trebuie sa avem grija pentru ca la fel s-a intamplat si acum cateva zile, cand nu au reusit sa tina piept unei echipe mai slave, precum Vancouver Whitecaps si a pierdut din nou, 0-1, fiins pentru prima data cand se intampla asta jucand pe propria arena. In acelasi timp, DC United tinde sa prinda si ea unul dintre cele sase locuri pe care Conferinta de Est le rezerva pentru playoff din cauza asta este important sa scoata un rezultat pozitiv. Nevoia de puncte pentru a-si atinge obiectivul ma face sa ma astept la un joc alert, un joc asa cum ea ne-a obisnuit City si care la final sa aduca cel putin trei modificari de scor.Serena Williams - Naomi Osaka (23:00)


Serena Williams se pregateste sa cucereasca un nou titlu de Grand Slam. Cea mai titrata jucatoare in activitate va juca contra niponei Naomi Osaka pentru trofeul de la US Open. Desi se spunea in urma cu putin timp ca este terminata, sportiva aflata pe locul 26 WTA a reusit sa joace aproape exemplar, pierzand un singur set si acela  in faza optimilor. De partea cealalta, Naomi Osaka va juca cu trofeul pe masa dupa ce a avut un parcurs relativ usor. La fel ca rivala ei, pana in acest punct a piereut un singur set. Motivata de castigarea unui trofeu chiar in Statele Unite ale Americii, tara sa de origine, astept sa fie un imbold pentru Serena, iar scorul sa fie favorabil ei. Probabil speriata de performanta pe care este aproape sa o atinga, Naomi Osaka ar putea intra pe teren usor timorata si asta sa-si spuna cuvantul.
🔴 Cota totala: 2.98 Unibet