Biletul Zilei - 28 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Biletul Zilei din 28 Septembrie, acesta este format din trei evenimente ce fac parte din ligile inferioare ale Frantei si Olandei.►Lens - Paris FC (Ora 21:00)


Lens este inca in cautarea primului loc, iar cu o victorie in meciul de vineri s-ar putea apropia daca si celelalte adversare gresesc. Jucanda casa este clar in avantaj, asta si pentru ca este singura echipa care nu a luat gol, avand trei victorii din tot atatea meciuri disputate. Ce e drept si Paris FC vine intr-un moment bun in ultimele trei meciuri a scapat fara esec. Totusi, echipa din capitala Frantei lasa de dorit atunci cand joaca in deplasare, acesta pare sa fie punctul slab, motiv pentru care inclin sa cred ca Lens poate marsa pe acest lucru si sa castige meciul.►Jong Ajax - Eindhoven (Ora 21:00)


Acceptand ca nu are voie sa promoveze, Jong Ajax nu s-a dat inapoi nici in acest sezon de la a juca spectaculos, iar asta face sa fie printre echipele care au inscris peste zece goluri. In acelasi timp, Eindhoven are probleme, este una dintre cele patru echipe care n-au castigat pana acum, avand un singur punct. Cred ca diferenta de valoare dintre ele o sa se vada din nou, “lancierii” sa scoata ce e mai bine din acest duel si astfel, sa se impuna cu cel putin doua goluri avantaj.
►Helmond – FC Volendam (Ora 21:00)


Un meci al suferintei are loc in etapa a saptea din Eerste Divisie, Helmond si Volendam sunt doua dintre cele patru echipe care inca tanjesc dupa un succes. Gresesc mult in aparare, dar dintre ele oaspetii au probleme in a inscrie si aici ar putea sa intervina problemele din nou, iar Helmond sa se impuna.  In deplasare a pierdut toate cele trei meciuri la 0, o singura formatie a fost mai slaba decat Volendam la acest capitol.