Biletul zilei 25 iunie 2019 Copa America

Chile vs Uruguay si Japonia vs Ecuador sunt ultimele meciuri din grupele Copei America. Ele se vor juca marti dimineata, la ora 2.00, ora Romaniei.

5d107d609e1dc_1561361760.png

Chile vs Uruguay

Chile si Uruguay sunt calificate in sferturi, acest meci urmand sa stabileasca doar ordinea in grupa.  Chile este campioana en-titre a Americii de Sud si arata si anul acesta o forma excelenta.

Desi a avut un sezon slab in Premier League,  micutul Alexis Sanchez joaca extraordinar la echipa nationala, ca de obicei. Sanchez a marcat doua goluri pentru echipa sa pana acum, ca si colegul sau din atac, Eduardo Vargas . Charles Aranguiz , de la Bayer Leverkusen este cel mai bun pasator, el a furnizat treui pase de gol.

Nu sunt sigur ca uruguayenii vor juca cu Luis Suarez si Edinson Cavani in avanposturi, sau ii vor menaja pentru meciurile viitoare. Cei doi au sutat cel mai mult la poarta pana acum dintre toti jucatorii prezenti la Copa America., iar Luis Suarez a inscris deja de doua ori pana acum.

Fara presiunea rezultatului, cred ca va fi un meci deschis aici si ma astept la goluri de ambele parti.

Japonia vs Ecuador

Japonia are o miza serioasa in acest meci, pentru ca o victorie ar duce-o mai departe, drept cea mai buna clasata de pe locul al treilea.Desi a fost invinsa categoric de Chile, 0-4, Japonia a jucat foarte bine cu Uruguay si a reusit un egal, 2-2, ce o mentine in cursa pentru calificarea in sferturi de finala. Koji Miyoshi, de la Yokohama Marinos este fotbalistul nipon ce a inscris cele doua goluri ale echipei.

Ecuadorienii au pierdut ambele meciuri aici, 0-4 cu Uruguay si 1-2 cu Chile. Singurul gol marcat este opera lui  Enner Valencia, care joaca la Tigres, in Mexic. Este totusi mult prea putin pentru o echipa ce a venit cu ganduri mari, dar care s-a remarcat doar prin duritate, incasand doua cartonase rosii pana acum.

Ma astept la goluri si aici, sper ca ecuadorienii sa vrea sa  iasa cu fruntea sus din aceasta competitie.

Casa de pariuri Unibet ne ofera cotele pentru biletul zilei de 25 iunie 2019:

5d107c0b7955b_1561361419.PNG

Ramaneti cu noi, in fiecare zi a verii vom avea ponturi aici!