Biletul Zilei - 23 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 23 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Almere - Dordrecht si Leverkusen - Stuttgart, la o cota totala de 2.59.Almere - Dordrecht (ora 21:00)


O disputa dezechilibrata la prima vedere, daca ne uitam la clasament. Gazdele sunt pe locul 6 in Eerste, cu 26 de puncte adunate in 14 partide, golaveraj 24-17. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu FC Oss, scor 0-2. Cea de-a treia infrangere in ultimele cinci etape si Almere cam pierde teren. Pe propria arena, Almere are 4 victorii in ultimele cinci dispute. 

De cealalta parte, Dordrecht este ultima in clasament, cu doar 6 puncte stranse, 14-29. Are trei infrangeri la rand si un singur succes in aceasta stagiune. In deplasare, a pierdut sase dintre cele sapte partide jucate. Trei dintre ultimele patru dueluri directe de la Almere au fost castigate de gazde. Este o cota buna, de care trebuie sa profitam.Leverkusen - Stuttgart (ora 21:30)


Bayer se afla intr-o zona periculoasa a clasamentului, pe locul 13 in Bundesliga, avand doar 11 puncte in 11 partide, golaveraj 16-24. Defensiva a fost marea problema in acest sezon pentru Leverkusen. Acasa, Bayer a castigat un singur meci in cinci partide si a incasat 13 goluri.

Stuttgart sta si mai rau, fiind ultima in Germania, cu 8 puncte, golaveraj 8-24. Inainte de vacanta, a pus totusi capat unei serii de 4 infrangeri cu un succes la Nurnberg, 2-0. Singura deplasare in care n-a luat gol. Levekusen joaca bine pe plan ofensiv, iar apararea celor de la Stuttgart va incasa gol, aproape cu siguranta. Singura intrebare care se pune e daca si atacul lor va putea sa reactioneze? Si s-o faca la timp. Eu nu cred si de aceea voi miza pe victoria gazdelor.