Biletul zilei - 21 August 2018

Tipsterul Legalbet IulianGGMU ne recomandă o cotă de 2.24 pentru Biletul Zilei de marţi 21 August 2018, după ce a analizat un meci din League One și unul din Championship.


► Luton Town - Southend United  (ora 21:45)


Promovata in acest sezon din ultima liga considerata 100% profesionista in League One, Luton este inca in autarea primului sau succes. Desi a jucat patru partide oficiale, singurul punct pe care l-a obtinut a fost in etapa cu numarul 2, cand a primit vizita lui Sunderland. In urma cu putin a facut un meci spectaculos, desi a jucat in deplasare, a dat gol, insa, nu a fost suficient si meciul contra lui Peterborough s-a incheiat 1-3. De data aceasta intalneste o echipa cu moralul ridicat, Southend este una dintre echipele care in runda anterioara s-a bucurat de succes si a dispus cu 2-0 de Bradford City, incurajata fiind si de publicul venit pe “Roots Hall”. In ciuda unor rezultate care nu au iesit cu nimic in relief, Luton a luat gol in fiecare partida, in timp ce Southend a stiut mereu sa profite de slabiciunile adverarilor intalniri, macand indiferent de deznodamant.► Derby County - Ipswich Town (21:45)


Derby County este o echipa care a inceput sa joace un fotbal modern, deschis si asta pentru ca joaca sub comanda lui Frank Lampard, fost mijlocas la Chelsea si echipa nationala. In toate cele trei meciuri disputate pana acum s-au dat cel putin trei goluri si ambele echipe si-au adus aportul pe tabela. Ipswich nu este nici ea o echipa care sa refuze jocul, dar din punct de vedere defensiv este o prezenta timida, cu cel putin un gol incasat in fiecare joc. Dincolo de acest lucru, urmeaza sa asistam la un meci in care echipa gazda va avea multe de spus, este o formatie ranita, care, in ultimele doua etape a luat sase goluri, avand ocazia ca acum sa demonstreze ca a fost o perioada nefasta si nimic mai mult si dupa lotul pe care il are, este capabila sa castige🔴 Cota totala: 2.24