Biletul zilei 20 martie 2017

Astazi avem din nou o oferta slaba, pentru biletul zilei alegand doua meciuri, niciunul insa din fotbal.
 
 

Baschet, Euroliga: Fenerbahce - Maccabi Tel Aviv (19:30)


Cu 4 etape inainte de finalul sezonului regulat in Euroliga, Fenerbahce se afla pe locul 4, in vreme ce Maccabi nu mai are nicio sansa la play-off, fiind antepenultima. Cu o victorie aici, Fenerbahce isi va asigura prezenta in play-offul Euroligii. Sigur, chiar si in cazul unei infrangeri putem spune ca formatia turca este calificata in proportie de 95%. In ultima partida de pe teren propriu din aceasta competitie, Fenerbahce a pierdut in fata celor de la Baskonia. A fost insa singura infrangere din ultimele 6 meciuri de pe teren propriu.

Maccabi Tel Aviv vine dupa 8 infrangeri in deplasarile din Euroliga, in ultimele doua fiind invinsa la mai putin de 10 puncte diferenta. Intr-un clasament al meciurilor de pe teren strain Maccabi se afla pe 12, avand insa o ofensiva destul de buna.

In tur Maccabi o invingea pe Fenerbahce cu 87-77, in vreme ce in ultima intalnire directa cu formatia turca pe teren propriu aceasta se impunea la 15 puncte diferenta. Avand in vedere forma opusa a celor doua pe teren propriu, respectiv in deplasare, sunt aproape convins ca gazdele vor castiga la cel putin 6 puncte diferenta.

Pronostic Fenerbahce - Maccabi: Fenerbahce invinge la minim 6 puncte diferenta (external linkLink-uri externe interzise)
 

Baschet, Euroliga: Panathinaikos - Milano (21:15)


Ultima partida a zilei in Euroliga va avea loc intre Panathinaikos si Milano. O victorie inseamna ca Panathinaikos va fi aproape calificata in play-off, victorie care e la indemana ei, avand in vedere ca Milano este ''lanterna rosie''. Formatia italiana are o singura victorie in deplasare in acest sezon de Euroliga, insa impresionant este faptul ca, din punct de vedere ofensiv, sta foarte bine pentru o formatie in situatia ei.

De cealalta parte, Panathinaikos a obtinut 12 victorii din cele 13 partide pe teren propriu din Euroliga, in ultimul astfel de joc castigand la 6 puncte diferenta in fata lui Real Madrid. De altfel, in ultimele 8 partide de pe teren propriu din aceasta competitie Panathinaikos a castigat la cel mult 11 puncte diferenta.

In tur formatia greaca se impunea cu 84-72, dupa ce a avut sferturile 2 si 3 dezastruoase. In niciuna din ultimele 11 intalniri directe, indiferent de gazda, nu s-au marcat mai multe puncte decat in tur, dar acum cred ca se va intampla asta, avand in vedere rezultatele lui Milano din ultimele deplasari, insa si cele ale lui Panathinaikos de pe teren propriu.

Pronostic Panathinaikos - Milano: peste 158 puncte, inclusiv prelungiri (miza rambursata daca vor fi inscrise exact 158 puncte) (external linkLink-uri externe interzise)
 
external linkLink-uri externe interzise