Biletul zilei 20 iunie 2019 cu Roger Federer

Meciul dintre Roger Federer si Tsonga este punctul de atractie al zilei de 20 iunie a turneului de tenis pe iarba de la Halle. Va juca si favoritul numarul 2 al turneului, Alex Zverev, astfel incat succesul de casa este asigurat.

Roger Federer vs Jo-Wilfried Tsonga

Roger este in cautarea celui de-al 10-lea titlu la Halle, e obiectivul sau declarat. In primul tur a jucat cu John Millman si s-a incalzit mai greu. A reusit totusi sa invinga in doua seturi, dupa ce primul a fost decis in tie-break.

Federer a servit noua asi, nu si-a pierdut serviciul si a transformat in puncte castigatoare un procent de 90% dintre mingile jucate cu primul serviciu. Sunt cifre impresionante, dar sunt oglinda jocului de geniu al lui Roger.

Tsonga revine incet-incet, dupa accidentarea suferita. Pe iarba ii place, serviciul e impunator, iar asta a dovedit-o si in meciul cu prietenul sau Benoit Paire. Au fost 16 asi in dreptul sau, niciun serviciu pierdut si un procent de 86% dintre punctele jucate cu primul serviciu convertit in mingi castigatoare.

O sa risc un pic cu acest 2-0 la seturi ales, dar cred ca Roger are abilitatea de a transa in favoarea sa punctele nodale ale meciului.

Alex Zverev vs Steve Johnson

Zverev vine dupa un sezon multumitor pe zgura, care nu e suprafata sa favorita. La Stuttgart, pe iarba, a pierdut in fata magicianului Dustin Brown, ceea ce a fost tare neplacut.

La Halle, l-a invins in primul tur pe Robin Haase, intr-un meci in care a servit 12 asi, a facut sapte duble greseli si si-a pierdut de doua ori serviciul. Nu mi se pare ca Zverev este inca la un nivel care sa ii confirme statul de al cincilea jucator al lumii.

Americanul Steve Johnson a pierdut la Gael Monfils saptamana trecuta la Stuttgart, dar a fost un meci pe care putea la fel de bine sa il castige, Monfils a avut doar un punct castigat in plus.

La Halle, Johnson a trecut de neamtul Kohlschreiber, cu un dublu 6-3. A fost un meci in care Steve a servit 13 asi si nu i-a oferit adversarului nici macar o sansa de break.

Steve serveste excelent si cred ca ii va fi greu lui Zverev sa se impuna in fata sa.

Iata si biletul zilei in forma finala, jucat la casa de pariuri Unibet, cea care ofera handicapurile asiatice cele mai atractive:

Nu uitati, avem in fiecare zi ponturi proaspete pentru voi!