Biletul Zilei - 20 august 2018

Tipsterul Legalbet AndreiBVB ne recomandă o cotă de 2.00 pentru Biletul Zilei, pe care a analizat un meci din La Liga și unul din Premier League.Valencia - Atletico Madrid (ora 21:00)


Valencia și Atletico Madrid se întâlnesc luni, de la ora 21:00, în prima etapă din La Liga.


Atletico este considerată în continuare o echipă pragmatică, o formație care joacă închis, cu gândul doar la rezultat. Totuși, Atletico a demonstrat și o altă față în Supercupa Europei, izbutind să marcheze de 4 ori în fața Realului.


Trupa lui Simeone debutează în La Liga pe terenul Valenciei, una dintre cele mai spectaculoase echipe din sezonul trecut. Cred că vom asista la un meci cu ocazii destul de ambele părți, mai ales că ne aflăm în prima etapă și presiunea nu există deocamdată.


Valencia a încheiat în forță perioada de pregătire și a marcat 6 goluri în ultimele două meciuri, reușind victorii cu Everton (3-2) și Leverkusen (3-0).


Cred că în duelul de pe Mestella se vor înscrie cel puțin două goluri, iar cota oferită de Betano este una tentantă: 1.44.Crystal Palace - Liverpool (ora 22:00)


De la ora 22:00, Crystal Palace și Liverpool se întâlnesc în ultimul meci al etapei a doua din Premier League.


După ce a făcut spectacol și a învins-o clar pe West Ham (4-0), Liverpool este favorită certă și pe terenul celor de la Crystal Palace.


Misiunea echipei lui Klopp nu se anunță una tocmai ușoară, Liverpool fiind oricum recunoscută pentru faptul că este o echipă oscilantă. În plus, Crystal Palace, antrenată de experimentatul Roy Hodgson, a debutat cu o victorie pe terenul lui Fulham, scor 2-0.


Jurgen Klopp mizează pe un stil ofensiv, plăcut ochiului, însă Liverpool nu stă strălucit în defensivă, iar Crystal Palace, cu atacanți precum Benteke și Zaha, poate să marcheze măcar o dată împotriva "cormoranilor".


În ultimul meci direct, care a avut loc în luna martie, Crystal Palace a reușit să înscrie, însă Liverpool s-a impus cu 2-1 la Londra.Cotă finală: 2.00