Biletul Zilei - 2 septembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Bilezul Zilei – 2 August 2018, format din doua evenimente, ambele din fotbalul italian. Astfel, de la ora 21:30, meciurile pe care leam ales sunt Lazio – frosinone si Sampdoria – Napoli.

Lazio – Frosinone (21:30)

Lazialii au avut un inceput de sezon de cosmar, in primele doua etape ei au jucat atat impotriva campioanei Juventus, cat si contra echipei care s-a clasat pe locul al doilea, Napoli, iar deznodamantul nu avea cum sa nu fie decat infrangerea. Este prima partida in care echipa la care Radu Stefan este legitimat va juca contra unei echipe accesibile si dupa cum o arata si cotele agentiilor de pariuri, trebuie sa ne asteptam la o diferenta de scor. In ciuda plecarilor, echipa din capitala Italiei ramane o formatie care sigur se va lupta la cupele europene si din acest motiv cred ca Frosinone este mult sub ea din punct de vedere valoric si astept ca rezultatul sa fie unul in consecinta.Oaspetii au un singur punct, dar au probleme cu golurile, n-auu reusit sa inscrie pana acum.

1 pauza / 1 final, cota 1.60 la Unibet


Sampdoria – Napoli (21:30)

Joc foarte slab al echipei din Genova in prima runda, aceasta a pierdut cu 0-1 in deplasare pe care a avut-o  pe terenul celor de la Udinese. Are si un meci mai putin fata de alte combatante, dar chiar si asa urmeaza un joc foarte greu. Napoli este determinata sa faca un nou joc foarte bun, ea a fost condusa in ambele confruntari pe care le-a jucat in aceasta editie de Serie A si de fiecare data a reusit sa revina, astfel, dupa doua partide se afla pe locul al doilea, cu maximum de puncte. Mai mult decat atat, Napoli a dominat autoritar ultimele opt sezoane de intalniri directe si de tot atatia ani nu a mai pierdut in fata Doriei.

Victorie Napoli, cota 1.54 la Unibet

Cota totala : 2.46 la Unibet