Biletul Zilei - 19 septembrie 2019

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Biletul ZIlei din data de 19 septembrie 2018, intr-o cota de 3.88, format din trei evenimente, toate din fotbal.► Sampdoria - Fiorentina (ora 20:00)

Este un meci restant, ce ar fi trebuit sa se joace in prima etapa a acestei editii de Serie A. Cele doua formatii au un parcurs asemanator in aceasta stagiune, in acest moment aflandu-se in partea de sus a clasamentului, gazdele ocupand pozitia a cincea, in timp ce oaspetii se afla pe locul al saselea, la egalitate de puncte. Cele doua au marcat 15 goluri impreuna in cele trei partide de pana acum, astfel ca nu ne putem astepta decat la un duel spectaculos, in care golurile vor veni la ambele porti.► Ajax - AEK Atena (ora 19:55)

Ajax este fara indoiala favorita certa in aceasta disputa, asa cum o dau si agentiile de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai buna, care are de partea sa si avantajul terenului propriu. Olandezii trec printr-o perioada foarte buna, in ultimele cinci partide marcand nu mai putin de 15 goluri, adica o medie de trei pe meci, astfel ca ma astept ca in aceasta infruntare sa isi arate valoarea si sa se impuna lejer, de aceea mizez pe faptul ca va puncta de minim doua ori.


► Benfica - Bayern Munchen (ora 22:00)

In acest meci avem o favorita certa, si anume echipa oaspete, care ce-i drept, dispune de un lot mult mai puternic. Ma astept insa mai degraba la un duel spectaculos, in care golurile vor fi cele ce ne vor aduce profit, bazandu-ma pe forta ofensiva a celor doua echipe, care au marcat nu mai putin de 19 goluri impreuna in ultimele trei partide. Asadar, mizez pe faptul ca se vor marca cel putin trei goluri in aceasta infruntare.