Biletul zilei 19 iulie 2019 cu Irina Begu

Cele doua meciuri de pe biletul zilei din 19 iulie 2019 sunt Irina Begu vs Laura Siegemund si Carballes Baena vs Albert Ramos. Turneul feminin se joaca la Bucuresti, in ruinele celei ce a fost odinioara mandra arena BNR, iar turneul masculin se disputa la Bastad, in Suedia.

Irina Begu vs Laura Siegemund

Irina Begu s-a calificat in sferturi aici, dupa doua victorii in minim de seturi. Irina a castigat acest turneu in anul 2017 si pentru mine e clar ca vrea sa stearga cumva impresia proasta pe care a lasat-o, prin evolutiile sale, in acest sezon.Revenirea imediata in trop 100 WTA este principalul obiectiv.

Irina serveste mai bine decat a facut-o in acest an, a convertit in puncrte peste 70% dintre mingile servite cu primul serviciu. Se simte bine aici, s-a vazut ca o mobilizeaza sustinerea publicului.

Nemtoaica Laura Siegemund are 31 de ani si in acest an are un bilant de 13 victorii si opt infrangeri pe zgura. La Roland Garros a pierdut in turul al doilea la Belinda Bencic, in trei seturi. La Bucuresti, le-a invins pe Kalininina, in trei seturi si pe Arruabarena, in doua seturi.

Laura e o jucatoare de 1.68 m, tenace, care nu are un serviciu extraordinar, dar se deplaseaza foarte bine pe teren.

Ma astept la un meci echilibrat aici, asa au fost si celelalte doua intalniri directe dintre cele doua.

Carballes Baena vs Albert Ramos

Carballes Baena este un spaniol in varsta de 26 de ani, locul 77 ATP. Ca orice spaniol ce se respecta, el iubeste zgura, iar in acest sezon are un bilant de 22 de victorii si 10 infrangeri pe aceasta suprafata.

La Bastad, el i-a invins pe compatriotul sau Jaume Munar, in trei seturi, dar si pe bosniacul Damir Dzumhur, in doua manse. Baena este un jucator tipic de zgura, cu un joc solid de pe fundul terenului, ce sta foarte bine in raliurile lungi.

Albert Ramos- Vinolas a trecut in turul al doilea de compatriotul sau Nando Verdasco mai usor decat ma asteptam, in doua seturi scurte. In primul tur il invinsese pe francezul Lestienne, tot in doua seturi. Ramos- Vinolas este un jucator de mana stanga, serveste cu foarte mul "kick" si si-a pierdut serviciul doar de doua ori in meciurile disputate la Bastad.

Iata si forma finala a biletului zilei, de la casa de pariuri Unibet:

Ramaneti alaturi de noi, folositi ghidul nostru special, dar si resursele din centrul de pariere.