Biletul Zilei - 18 martie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Biletul Zilei de luni, 18 martie 2019, care vine de la meciurile Arsenal Kiev - Vorskla Poltava (ora 17:00), din campionatul Ucrainei (Vyshcha Liha), SSV Jahn Regensburg - SpVgg Greuther Fürth (ora 21:30) din campionatul Germaniei (Zweite Bundeslifa) şi CD Numancia - Málaga CF (ora 22:00) din campionatul Spaniei (Segunda División).


Arsenal Kiev - Vorskla Poltava


Arsenal Kiev are un sezon foarte slab, fiind pe ultimul loc în clasament, cu 11p. Echipa antrenată de Ihor Leonov are 16 înfrângeri în 21 de etape, însă în acest an a reuşit 2 victorii în 3 etape. "The Cannoneers" vor juca în play-out şi vor încerca după înjumătăţirea pujnctelor să se menţină în primaa ligă. Vorskla Poltava este pe locul 7 în clasament, cu 28p şi speră să prindă locurile 5 sau 6, care sunt de play-off şi pe care se află FC Mariupol 29p şi Desna Chernigiv 28p. În tur, pe stadionul "Butovsky Vorskla", Vorskla Poltava - Arsenal Kiev a fost 0-2. Cu un succes la Kiev, Vorskla Poltava ar urca peste FC Mariupol, care a încheiat meciurile din sezonul regulat.


SSV Jahn Regensburg - SpVgg Greuther Fürth


Jahn Regensburg are 37pp după 25 de etape disputate în 2. Bundesliga şi pentru a mai putea spera la locul 3, ultimul de baraj pentru promovare în 1. Bundesliga, este obligată să câştige luni partida de acasă cu Greuther Fürth. Cu un succes, echipa antrenată de Achim Beierlorzer ar face 40p şi ar fi la 7p de 1. FC Union Berlin, echipă care este clasată pe poziţia a 3-a. Greuther Fürth este pe locul 13 în clasament, cu 29p, la 6p de 1. FC Magdeburg, echipă care se află pe poziţia de baraj de retrogradare în 3. Liga. Echipa antrenată de Stefan Leitl ar avea nevoie de un rezultat pozitiv la Regensburg, pentru a se îndepărta de zona retrogradării. În tur a fost 1-1.


CD Numancia - Málaga CF


CD Numancia are un sezon modest, fiind pe locul 14 în clasament cu 35p, fiind la 12p de barajul de promovare în Primera División şi avîând un avans de 8p de primul loc retrogradabil. În schimb Málaga CF se luptă pentru a reveni în Primera División, fiind pe locul 5 în clasament cu 50p. "Malaguistas" sunt la 7p de lidera CA Osasuna şi la 6p de ocupanta locului 2, Granada CF. Locurile 1 şi 2 duc direct în Primera División, în timp ce poziţiile 3, 4, 5 şi 6 sunt de baraj. Málaga CF nu vrea la baraj, astfel că va merge decisă Numancia să câştige meciul, să facă 53p şi să urce în clasament, unde ar avea acelaşi număr de puncte ca şi ocupanta locului 3, Albacete Balompié. În tur, Málaga a câştigat acasă cu 1-0 în faţa lui Numancia.


► Pronosticuri


► Arsenal Kiev - Vorskla Poltava: nu va fi egal, cota 1.40


► SSV Jahn Regensburg - SpVgg Greuther Fürth: 1X în repriza a doua, cota 1.20


► CD Numancia - Málaga CF: X2, cota 1.44