Biletul Zilei – 16 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va ofera Biletul ZIlei - 16 Septembrie 2018 format din doua evenimente ce fac parte din Liga 1 si Liga a 2-a. CFR Cluj o intalneste pe FCSB si ACS Poli Timisoara incearca marea cu degetul intr-un joc acasa, in care adversar o sa-i fie Sportul Snagov.►CFR Cluj - FCSB (Ora 21:00)

Duel pentru pozitia de lider in Liga 1, CFR Cluj si FCSB sunt echipe care in ultimele cinci runde au terminat de fiecare data la egalitate, dar de patru ori am avut acelasi scor, 1-1.  Ambele echipe au inceput bine acest sezon reusind sa gestioneze situatia bine desi au evoluat in cupele europene si asta a facut ca pentru putin timp sa joace din trei in trei zile. Pentru acest meci optez pe varianta a cel putin doua goluri inscrise media de goluri a ambelor echipe este una ridicata, toate meciurile jucate de CFR acasa s-au terminat cu cel putin doua modificari de scor►ACS Poli Timisoara - Sportul Snagov (Ora 11:00)

Al doilea meci pe care Biletul ZIlei din data de 16 septembrie il vizeaza este cel dintre ACS Poli Timisoara si Sportul Snagov, dar care incepe foarte devreme. Gazdele joaca pentru a incerca sa se detaseze de locurile retrogradabile pe care se afla, in timp ce Sportul Snagov este pe locul al doilea, ea fid una dintre cele mai bine organizate in aparare, luand doua goluri in sase meciuri. Diferenta de lot este si ea una semnificativa, suficient de mare cat sa cred ca invincibilitatea ilfovenilor nu este intamplatoare si Sportul Snagov sa plece cu toate punctele puse in joc.