Biletul Zilei - 12 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 12 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Gaz Metan - Voluntari si Djokovic - Isner, la o cota totala de 2.97.Gaz Metan -  Voluntari (ora 21:00)


Este duelul ce incheie etapa in Liga 1, iar oaspetii au nevoie disperata de un rezultat pozitiv. Cand credeam ca Voluntari poate recupera, au venit infrangerile, cumva asteptate, cu FCSB si Dinamo, ambele la limita (1-2 si 0-1). Astfel, cu 8 puncte, echipa antrenata de Andone este pe ultimul loc, la sase "lungimi" de urmatoarea clasata.

Dincolo, Gaz Metan lupta pentru play-off, fiind pe pozitia a 5-a, cu 22 de puncte adunate in 14 runde, golaveraj 15-17. Totusi, mediesenii n-au mai castigat de trei etape, iar un succes cu Voluntari i-ar intoarce pe drumul cel bun.

Gaz Metan are 36 de cornere in 7 meciuri pe teren propriu, in timp ce ifovenii au 28 de astfel de faze fixe in tot atatea partide pe teren strain. In ultimele trei dispute directe, de fiecare data am avut cel putin 9 cornere.Djokovic - Isner (ora 22:00)


Nole este liderul clasamentului ATP, in timp ce americanul se afla pe locul 10. John se afla aici, in premiera, doar pentru ca Rafa Nadal a declarat forfait pentru competitia londoneza. Iar prima sa confruntare la Turneul Campionilor va fi impotriva unui adversar cu o singura infrangere in ultimele 23 de meciuri in circuit. Djokovic a pierdut finala de la Paris, 5-7, 4-6, in fata unui Khachanov incredibil.

Sarbul a cucerit de cinci ori Turneul Campionilor si a ajuns in finala la ultimele 5 editii la care a luat parte. H2H este 8-2 pentru Nole, acesta castigand ultimele cinci dispute directe. Nu vad cum John, in ciuda unui serviciu bun, ar putea sa treaca de Djokovic. Cred ca nu vor fi mai mult de 2 seturi, iar mobilitatea lui Nole il va ajuta enorma la retur, demoralizandu-l putin cate putin pe Isner.