Biletul zilei 12 mai 2019 La Liga

Villareal vs Eibar si Vallecano vs Valladolid sunt meciurile din La Liga pe care le-am ales pentru biletul zilei. Villareal si Valladolid au nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea in Segunda Division, ele sunt echipele motivate aici.

Villareal vs Eibar

Villareal are 40 de puncte, cu trei mai multe decat Girona, echipa aflata pe primul loc retrogradabil. A fost un traseu sinuos al "submarinului galben", cu o evolutie buna in Europa league, dar cu una slaba in La Liga. Cele trei victorii din ultimele etape au dus-o la un singur pas de salvare, iar o victorie astazi ar consfinti acest lucru.

 Karl Toko Ekambi este golgheterul echipei, cu noua goluri marcate si o pasa decisiva. Bonera, Miguelon si Soriano sunt accidentati.

Eibar are 46 de puncte si este salvata deja de la retrogradare. Ultimele doua victorii, cu Valencia si cu Betis Sevilla au parafat perenitatea lui Eibar in La Liga. Brazilianul Charles este golgheterul echipei, cu 14 goluri, o cifra foarte buna pentru o echipa din esalonul doi al valorii in prima liga spaniola, asa cum este Eibar.

Mijlocasul Gonzalo Escalante este suspendat.

Cred ca Villareal se va impune aoici, desi Eibar nu prea a tinut cont de dorintele echipelor cu nevoie de puncte (vezi victoria de la Valencia).

Vallecano vs Valladolid

Vallecano e retrogradata deja cu doua etape inainte de final. Echipa a luptat pana aproape de final, a invins-o pe Real acum doua etape, dar punctul nevralgic a fost apararea, care a primit 66 de goluri, cele mai multe din La Liga.

Raul De Tomas este golgheterul echipei, cu 14 goluri marcate.  Mijlocasul Adrian Embarba, autor a patru goluri si a cinci pase decisive, este suspendat. La fel, si mijlocasul Mario Suarez, autor a doua goluri stagionale. 

Valladolid are cu un punct mai mult decat Girona, echipa aflata pe loc de retrogradare in acest moment. Datorita faptului ca a pierdut doar un meci dintre ultimele cinci, cu doua etape inainte de final, Valladolid depinde doar de rezultatele ei pentru a se salva. Pentru aceasta, ar trebui sa castige acest meci. 

Turcul Enes Unal a marcat cinci goluri, el este golgheterul echipei.

  Mijlocasul Anuar Mohamed,  atacantul Stiven Plaza si  mijlocasul Pablo Hervías sunt accidentati.

Victorie sau retrogradare pentru Valladolid, acesta este leit-motivul acestui meci.

Biletul zilei, pe care vi-l propun la casa de pariuri Unibet, arata astfel:

Avem multe ponturi in acest weekend pe site, va rog sa le luati in considerare.