Biletul zilei 10 iulie 2019 cu Federer si Nadal

Am ajuns in fazele finale ale turneului de tenis de la Wimbledon. Roger Federer si Rafa Nadal pot juca unul impotriva altuia in semifinala, daca vor castiga, fireste, meciurile din sferturi. 

Roger Federer vs David Goffin

Roger Federer joaca precum un taifun. Asa s-a intamplat si in optimi de finala contra lui Matteo Berrettini, pe care l-a invins in minim de seturi, cedand doar cinci ghemuri.

Federer are opt titluri la Wimbledon, el joaca clasic, serviciu-vole si ia mereu initiativa in puncte. La aproape 38 de ani ramane principalul favorit la titlu, dupa parerea mea.

Goffin si-a salvat sezonul, cu acest sfewrt de finala. El l-a invins pe Nando Verdasco, in patru seturi si va incerca sa faca fata serviciului extraordinar al lui Roger si jocului sau foarte ofensiv.

Nu cred ca va reusi, merg pe Federer aici.

Rafa Nadal vs Sam Querrey

Rafa Nadal va avea probleme aici, Sam Querrey e un adevarat big server. Iar asta conteaza pe iarba, cu adevarat. Desi Rafa a trecut de Tsonga si Sousa in minim de seturi, acestia nu au servit consistent, Rafa si-a putut impune returul.

Querrey l-a mai invins pe Rafa, chiar pe zgura, iar aici se simte foarte bine. Sub ploaia de asi pe care o va improsca adversarului, Sam poate emite pretentii aici. Chiar la castigarea meciului. Oricum, prevad multe ghemuri aici.

Iata biletul zilei pentru 10 iulie, in toata splendoarea sa, la casa de pariuri Unibet:

5d242d309c874_1562651952.PNG