Big Time Gaming și Evolution au lansat slotul Golden Catch

Jocurile de noroc sunt principala sursă de distracție pentru foarte mulți dintre cei care caută să își umple timpul liber cu ceva interesant. Iată că acum și în România pot face lucrul acesta direct din sufragerie sau din mers pentru că există mii de păcănele online distractive care provin din partea unor furnizori precum Big Time Gaming și Evolution.

Colaborarea dintre Big Time Gaming și alți furnizori nu este o noutate, iar prin apariția Golden Catch nu a făcut decât să mai aducă un joc cu pești, pescari, apă în atenția publicului. Să fie oare jocul care să amenințe dominația sloturilor din familia „Big Bass” ce aparțin dezvoltatorului Reel Kindom? Singurul care poate răspunde la întrebarea aceasta este timpul, dar mai durează ceva până să vedem acest joc de păcănele în Europa. Momentan el a fost lansat către piața din Statele Unite, dar urmează să vină și în Europa în cel mai scurt timp. Așa anunță cei care sunt principalii responsabili cu lansarea jocului.

Big Time Gaming - scurtă istorie

Un furnizor australian cochet, Big Time Gaming pune mai mult accentul pe jocuri de noroc și pe diferite funcții inedite. Eu îl consider unul dintre cei mai capabili dezvoltatori care pot schimba cu totul fața păcănelelor online. Pentru a înțelege de ce spun lucrul acesta te invit să încerci orice joc care dispune de extensia Megaways. Deși poate că aparțin unor alți furnizori, extensia este creația Big Time Gaming care a avut dorința de a colabora și cu alți concurenți din piață.

Australianul furnizor Big Time Gaming a fost lansat în anul 2011 și oferă peste 50 de jocuri de păcănele, blackjack și ruletă. Tehnica și implicarea pe care le-am putut vedea în proiectele sale nu au făcut decât să îi atragă multe premii din partea oamenilor de specialitate. în 2017 a fost răsplătită compania pentru cea mai bună experiență software oferită jucătorilor, iar apoi au tot curs premiile și afacerea a mers ca unsă.

În România există mai multe platforme care colaborează cu Big Time Gaming printre care se numără și Favbet Casino. Lista cu produsele disponibile atât pe desktop și laptop sau pe dispozitivul mobil cu sistem de operare Android și iOS numără 35 de jocuri Big Time Gaming.

Despre Golden Catch

Jocul de păcănele online Golden Catch a apărut pe piață în data de 19 iulie 2023 și pentru moment este disponibil doar în anumite regiuni din Statele Unite ale Americii. Conform site-urilor de specialitate, jocul va putea fi jucat doar la operatorii din Connecticut, Michigan, New Jersey, Pennsylvania și Virginia de Vest.

Tematica jocului este pescuitul și primele jocuri care îmi vin în minte cu această temă sunt cele din familia Big Bass ce aparțin Reel Kingdom. Doar că, jucătorii preiau conducerea aici și conduc o flotă de pescuit care explorează oceanele și mările lumii pentru a prinde cei mai valoroși pești. Big Time Gaming nu putea să lase creațiile sale neexploatate, dar implementarea extensiei Megaways nu este nimic surprinzător. Lucrul acesta înseamnă că la fiecare rotire a jocului va exista un număr diferit de combinații câștigătoare, dar nu mai mare de 117649.

Acțiunea jocului este foarte interesantă și poate surprinde prin grila de joc specială care este alcătuită din șase role, șapte rânduri și un câștig maxim ce ajunge până la 31430 X miza. De asemenea, pariurile disponibile pleacă de la pariuri minime de câțiva zeci de bani, dar urcă până la câțiva zeci de lei. Volatilitatea jocului este ridicată și RTP-ul ajunge la 96,53% care este în media industriei.

Caracteristicile jocului Golden Catch

În funcția specială a jocului Golden Catch de la Big Time Gaming simbolurile stau la bază. Astfel, rolul lor este să asigure câștiguri notabile mici, medii și mai, dar acestea sunt raportate la miza folosită în rotirea respectivă. Practic, sunt trei caracteristici diferite: Jocuri Gratuite, Golden Boats și Fish Bonus, fiecare dintre ele având o desfășurare diferită, dar același scop.

Fish Bonus este caracteristica prin care jucătorul poate prinde un pește auriu pe corpul căruia scrie o anumită sumă.

Golden Boat este apare sub forma unei nave de pescuit cu multiplicator inscripționat pe ea. Numărul multiplicatorului crește cu fiecare rotire și apare în partea dreaptă a ecranului când funcția rotiri gratuite este activă. În schimb, în jocul de bază bărcile vin cu un multiplicator de câștig de 10X.

Funcția Bonus se poate declanșa prin intermediul a trei simboluri Scatter care cad pe ecran la finalul unei rotiri complete. 10 jocuri gratuite sunt declanșate în timpul cărora bărcile de pescuit aduc multiplicator X1, dar crește cu fiecare nouă barcă ce apare pe ecranul de joc. Runda bonus poate fi redeclanșată prin aterizarea pe grila de joc a altor trei simboluri Scatter. Funcția se prelungește cu alte 10 rotiri gratuite.

Practic, desfășurarea acțiunii în timpul funcției bonus a jocului Golden Catch mi-a adus aminte de slotul Bonanza care este unul de referință pentru furnizorul Big Time Gaming. Grafica este identică, iar faptul că funcția bonus se poate declanșa contracost în schimbul a 100 X miza îl face să semene 1 la 1 cu jocul menționat.

Doar pentru faptul că are în spate tehnica și profesionalismul Big Time Gaming, slotul Golden Catch merită încercat. Numele furnizorului este foarte respectat, iar caracteristicile jocului confirmă lucrul acesta și în contextul acesta merită să încerci jocul măcar pentru distracție dacă nu pentru câștiguri. Joacă responsabil!