Betstars: bonus si promotii neasteptate

Cine e Betstars? Probabil ca va intrebati mai toti, m-am intrebat si eu, pentru ca recunosc ca nu auzisem de ea.

Casa de pariuri BetStars este o aparitie noua pe piata pariurilor de la noi. Multi dintre voi poate vor da din umeri cand vor auzi de aceasta, dar in spatele sau sta un brand puternic.

Betstars este platforma de pariuri sportive a celei mai faimoase camere de poker din lume: PokerStars.

1. Betstars Bonus de bun venit 

BetStars ofera noilor clienti un bonus de bun venit ce constă în doua pariuri gratuite de cate 10 euro, acestea fiind oferite tuturor celor care joaca la BetStars macar un pariu in bani reali, indiferent de suma depusă!

 • Deschide un cont la Betstars și efectuează un depozit
 • Plasează din banii tăi un prim pariu de 10 euro, pe o cotă de minim 2.00 
 • Indiferent de rezultatul pariului tău vei primi 2 pariuri gratuite de câte 10 euro fiecare (nu se poate paria in lei la Betstars)
 • Acestea vor fi creditate automat în maxim 48 de ore din momentul plasării pariului eligibil și sunt valabile timp de 7 zile din momentul în care le primești

Fiecare freebet poate fi plasat pe orice cota dorești, dar trebuie sa stii ca vei primi in cont doar profitul pariului, nu și miza jucata.

Asta înseamnă că dacă pui cele 2 pariuri pe cote de 1.50 și 2.50, iar ambele sunt câștigătoare, vei primi 5 euro și 15 euro, deci un total de 20 euro. Acești bani nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj, deci pot fi retrași în orice moment.

Bonusul nu e foarte mare ca valoare, dar este usor de agatat si de rulat, asta e principala lui calitate

E demn de stiut ca de aceasta oferta pot profita si  cei care aveau deja un cont PokerStars dar care n-au apucat sa joace încă pe Betstars.

 Termeni și condiții bonus

 • Oferta este destinată doar clienților noi Betstars.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Poți profita de acest bonus de bun venit fără a fi necesar să introduci un cod promoțional BetStars.  
 • Depunerile efectuate prin Neteller sau Skrill nu se califică pentru această promoție.
 • Pariurile gratuite sunt valabile timp de 7 zile din momentul în care au fost creditate, după care vor expira.

5c18a7ba28a86_1545119674.png

2.Betstars bonus multiplu de până la 100% 

Acesta este un bonus plătit cash pentru pariurile sportive câştigătoare cu minimum 3 (trei) selecţii, ce au cote minime de 1,50 pentru fiecare meci. Bonusul  maxim este de 100 000 de euro.


Tip pariu

Bonus

Triple (3 selecţii)

Bonus de 5%

Acumulator (4)

Bonus de 7,5%

Acumulator (5)

Bonus de 10%

Acumulator (6)

Bonus de 15%

Acumulator (7)

Bonus de 20%

Acumulator (8)

Bonus de 25%

Acumulator (9)

Bonus de 30%

Acumulator (10)

Bonus de 35%

Acumulator (11)

Bonus de 40%

Acumulator (12)

Bonus de 45%

Acumulator (13)

Bonus de 50%

Acumulator (14)

Bonus de 60%

Acumulator (15)

Bonus de 70%

Acumulator (16)

Bonus de 80%

Acumulator (17)

Bonus de 90%

Acumulator (18)

Bonus de 100%

Exemplu: plasează un pariu acumulator de €10 cu cinci selecţii la cota totala de 10 şi, dacă toate cele cinci selecţii sunt câştigătoare, vei primi un bonus de 10% cash de €10 pe lângă castigul normal al biletului.

Dacă o selecţie a fost nulă, dar ai avut patru selecţii câştigătoare, ai primi un bonus de 7,5% din câştigurile tale.

3.Protejeaza-ti pariul de goluri tarzii

Imi place cum suna asta, am avut mereu o fobie pentru golurile marcate in ultimele minute si care imi aruncau in aer pariul.

Daca plasezi un pariu pe 'Rezultat meci' pe orice meci din Premier League, Champions League sau Europa League şi, dacă un gol înscris după minutul 80 ( excluzând golurile înscrise în prelungiri şi lovituri de departajare ) transformă pariul tău câştigător într-unul necâştigător, obţii rambursarea mizei tale sub formă de pariu gratuit de până la 20 de euro.

Pentru a fi eligibile pentru promotie, toate pariurile trebuie sa aiba cota minima de 1,50.

4. Oferta pariu gratuit pe sporturi americane

 • Plasează un pariu pe opţiunea 'Pariu pe învingător' pe orice meci NFL ( fotbal american), NBA (baschet) sau MLB (baseball) .
 • Obţii rambursarea mizei sub formă de pariu gratuit de până la 20 de euro, dacă echipa ta pierde după prelungiri sau inninguri suplimentare!

    Pentru a fi eligibile pentru promotie, toate pariurile trebuie sa aiba cota minima de 1,50.

Nu exista oferta de bonus fara depunere la Betstars, acesta este raspunsul la o intrebare ce se afla foarte des pe buzele pariorilor.

Ca un corolar, trebuie sa spunem ca Betstars , casa de pariuri sportive, se afla in umbra site-ului mama sau tata, cum vreti sa ii spuneti, PokerStars.  E ca o ruda saraca a acestuia, tinuta cumva in plan secund.

Cotele nu sunt grozave, oferta la fel, as putea-o cataloga drept medie, asta ca sa fiu diplomat.  

Pe partea de pariuri live, Betstars se afla la un nivel de subzistenta.  In aceste conditii, bonusul acordat nu putea fi nici el sclipitor, dar e acolo, exista, e pentru pariori

Iar promotiile adiacente, mai ales acel bonus multiplu, mareste atractivitatea ofertei Betstars.

Asadar, orice casa de pariuri ati dori sa alegeti, nu uitati ca bonusurile si promotiile sunt doar o mica parte din portofoliul acestora.

Va invit  sa urmariti periodic site-ul nostru, pentru ca vom face permanent actualizari ale ofertelor de bonusuri si promotii ale caselor de pariuri.

Cititi cu atentie ghidul nostru special pentru pariurile sportive, acesta va ajuta sa gasiti raspunsuri la intrebarile din toate subdomeniile pariurilor sportive.

Va indemn sa cititi cu mare atentie, oricat de priceput in ale pariurilor credeti ca sunteti, sectiunea  de educatie a pariorilor de pe site-ului nostru.