Betfair semneaza un parteneriat cu Barcelona

Intelegerea se va derula timp de trei sezoane, din 2016-17 pana in 2018-19.

 

Betfair va servi drept unul dintre partenerii globali oficiali ai clubului si va obtine acces la o serie de drepturi de asociere a imaginii.

 

Operatorul de pariuri va beneficia, de asemenea, din urma expunerii brandului in interiorul stadionului Barcelonei, Camp Nou, precum si accesul la jucatori pentru campanii de promovare.

 

„FC Barcelona este incantata sa semneze un acord de colaborare pe termen lung cu Betfair, o companie remarcabila si lider in domeniul pariurilor sportive,” a declarat vice-presedintele de marketing si comunicare al celor de la Barcelona, Manel Arroyo.

 

„Noi speram ca membrii nostri si toti iubitorii de fotbal se vor bucura de acest nou parteneriat global, precum si de promotii exclusive si experiente sportive unice.”

 

Paul Gambrill, directorul general al Betfair, a adaugat: „Suntem incantati ca am semnat un parteneriat pe termen lung cu FC Barcelona. Barcelona sunt in mod constant competitivi la un nivel de top si ne va ajuta cu siguranta sa atingem ambitia noastra de a creste brandul Betfair la nivel international.”

 

„Asteptam cu foarte mare nerabdare sa lucram alaturi de club pentru a le oferi incredibilor sai fani promotii unice, precum si continut si experiente interesante.”