Casa de pariuri BetArena si-a suspendat activitatea. Ce alternative avem?

Casa de pariuri BetArena isi suspenda activitatea incepand cu toamna anului 2018, pe piata pariurilor online existand insa o multime de alternative.Incaseaza bonusuri consistente si pariaza online la una din casele de pariuri 100% legale in Romania!


Pana aum 21 case pariuri online au primit licenta de a opera in Romania. Cea mai recenta este BetArena, care s-a lansat online in vara acestui an. Doar ca aceasta a fost prea optimista, ca sa spunem asa, oferind un bonus de inregistrare destul de mare, cu niste conditii de rulaj usoare. Efectul nu a fost cel asteptat, probabil aceasta fiind cauza pentru care site-ul BetArena se va inchide pe data de 1 septembrie 2018.


Functionalitatile de inregistrare si depunere nu mai sunt disponibile din 27 august. Pentru clientii care au finalizat procesul de verificare, trimitand documentele necesare, sumele din cont vor fi trimise automat de catre operator prin aceeasi metoda cu cea de depozitare.


Ce alternative am pentru BetArena?

Casa de pariuri BetArena isi suspenda activitatea la 1 septembrie 2018, existand insa destule alternative daca doresti sa continui sa plasezi pariuri sau poate sa joci jocuri de cazino sau chiar de poker. Sunt destule case pariuri online licentiate in Romania, majoritatea oferind un bonus destul de mare la inregistrare. Asta ca sa nu mai vorbim de oferta bogata, dar si de alte aspecte importante pentru pariori, cum ar fi aplicatiile pentru mobil, promotiile si alte aspecte.


Trei case de pariuri care stau bine la toate aceste capitole sunt Betano si Netbet si Maxbet. Acestea dispun de bonusuri de inregistrare atractive, aplicatii mobile bine puse la punct si cam tot ce si-ar putea dori un parior. Evident, oferta este si ea una destul de bogata. Cat despre promotii, Netbet se axeaza pe cele pentru noii clienti, pe cand Betano prezinta promotii pentru utilizatorii deja existenti.


Inregistreaza-te acum la casa de pariuri preferata a pariorilor din Romania!