Betano România oferă banii înapoi pentru pariorii pe Roland Garros

BETANO, operator global de top de pariuri sportive și cazinou online, susține iubitorii de tenis prin stabilirea pariurilor pe Novak Djokovic pentru câștigarea Roland Garros-ului ca fiind anulate. Banii vor fi returnați clienților dacă biletele de pariere o impun, contrar stabilirii firești ce presupunea pierderea pariurilor.

Ca urmare a evenimentelor din optimile de finală ale turneului de la Paris, care au luat o turnură nefastă pentru Djokovic, decizia Betano vine în întâmpinarea clienților și întărește poziția brandului ca operator de top în România. 

După un meci maraton de peste 4 ore și jumătate împotriva lui Francisco Cerundolo, în optimile de finală, sârbul a apărut la conferința de presă ce a precedat meciul vizibil îndurerat și îngrijorat de situația sa medicală. În urma RMN-ului, a ieșit la iveală o accidentare mai gravă decât sperau toții iubitorii tenisului - ruptură de menisc - o accidentare care îi pune sârbului sub semnul întrebării inclusiv participarea la Turneul Olimpic de la Paris, medalia olimpică fiind singura mare realizare care îi lipsește din carieră.

Participarea la Wimbledon, al 3-lea turneu de Mare Șlem al anului, pare un vis mult prea îndepărtat pentru Djokovic, și astfel șansa lui de a îl egala pe recordmenul absolut, Roger Federer, s-a risipit.

Totodată, pierderea locului 1 în ierarhia mondială este o altă lovitură pe care cel mai titrat tenismen din istorie e silit să o sufere. La finalul turneului de la Paris, Jannik Sinner va deveni primul italian din istorie care devine lider mondial în clasamentul ATP.

Italianul rămâne în continuare în cărți și pentru câștigarea Roland Garros-ului, unde se va duela în continuare cu rivalul de generație, Carlos Alcaraz. Tu cine crezi că va câștiga Roland Garros-ul? Pune-ți pronosticurile pe Betano!

În plus, în calitate de Sponsor Oficial al UEFA EURO 2024™, Betano a pregătit pentru clienții existenți, dar și pentru noii clienți o serie de promoții și surprize care vor face din Campionatul European de Fotbal o adevărată sărbătoare a sportului.