Betano face un gest frumos pentru clientii sai

Casa de pariuri Betano a decis sa anuleze pariurile pentru optiunile “ Rafael Nadal finalist la Wimbledon” si “Rafa Nadal castigator la Wimbledon”. Aceasta este stirea seaca, hai sa vedem cum s-a ajuns la aceasta decizie.

Rafa Nadal s-a retras din semifinala de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon se află încă în desfășurare. Avem încă viu în minte meciul dintre Rafa Nadal și Taylor Fritz, din sferturile de finală ale competiției. 

Rafa Nadal a acuzat dureri la muschii abdominali pe parcursul meciului, dar a jucat totusi pana la sfarsit meciul, pe care chiar a reusit sa il castige.

Au fost peste patru ore si 20 de minute de joc si un maxi-tie-break in setul decisiv. 

Dupa meci, la analiza RMN, s-a constatat  ca Rafa Nadal are o ruptura a muschilor abdominali, ceea ce l-a pus in imposibilitatea de a mai juca semifinala cu Nick Kyrgios.

Dincolo de polemicile iscate de faptul ca Rafa a ales sa joace accidentat si ca acest lucru a dus la nedisputarea unei semifinale la Wimbledon, in planul pariurilor sportive, Betano a ales sa faca un gest frumos pentru pariori.

Betano a anulat pariurile pe Rafa Nadal

Astfel, casa de pariuri Betano a decis să anuleze  toate pariurile pentru optiunile in care Rafael Nadal era jucat drept “Câștigătorul Wimbledon” sau “finalistul Wimbledon”.

Acesta este un gest de respect față de jucatorii Betano, deoarece, conform regulilor acestei case de pariuri, toate aceste pariuri ar trebui să fie declarate pierdute după retragerea lui Rafa Nadal din turneu.

Ce inseamna in mod concret acest lucru? 

Toti cei care au pariat antepost ca Rafa Nadal va atinge finala de la Wimbledon sau ca va castiga turneul, vor avea cota 1 pentru aceste pariuri, adica primesc banii mizati pe aceste optiuni  inapoi in contul de parior.

Este un gest demn de apreciere al casei de pariuri Betano pentru jucatorii sai, in conditiile in care exista numeroase litigii intre casele de pariuri si jucatori in ceea ce priveste plata castigurilor.

Felicitari, Betano!