Betano - cote, oferte, promoţii pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar

Au mai rămas 4 zile până la startul external linkLink-uri externe interzise, care va acapara atenţia pariorilor. Casa de pariuri Betano are multe oferte atractive pentru cel mai mare eveniment sportic din 2022, alături de bonusuri ademenitore, care să te introducă în atmosfera somptuoasă a turneului final.

Betano - oferta pre-meci Cupa Mondială 2022

La casa de pariuri Betano, poţi paria deja pre-meci pe TOATE evenimentele din grupele World Cup 2022 din Qatar. Pieţele de pariuri sunt extinse şi în momentul de faţă ne bucurăm în medie de peste 150 de oferte pentru fiecare eveniment, înainte de optimile de finală.

Meciul de debut va fi cel de duminică dintre Qatar, ţara organizatoare şi Ecuador, care pe lângă alegerile clasice de 1X2 şi goluri, prezintă şi opţiunea pariurilor speciale. În plus, fiecare confruntare vine insoţită pe site-ul operatorului online cu cote mărite pentru repriza întâi GG, de la 5.30 la 5.70 , 1X & peste 2,5 goluri, de la 4.85 la 5.20 şi primul marcator Ener Valencia (Ecuador) de la 6.30 la 6.80.

Mai mult decât atât, toate meciurile sunt disponibile şi la LIVE, aşadar vei putea adauga o doză în plus de adrenalină atunci când vizionezi la TVR 1 meciurile de la mondialul qatarez.

Pariuri antepost CM 2022 din Qatar pe Betano

La fel ca oferta pre-meci, şi cea antepost, extrem de apreciată de pariori, este una extinsă. Cine crezi că vor termina pe locurile 1-2 şi se vor califica în optimile de finală? Poţi prezice care reprezentativă va câştiga trofeul? Ai un jucător favorit care la finalul competiţiei să fie cel mai bun marcator? Nu mai sta pe gânduri, fă-ţi un cont online pe Betano, încasează bonusul de bun venit şi pariază chiar acum!

De altfel, sunt disponibile pariuri antepost pentru cel mai bun portar, dar şi pentru diferite scenarii în faza grupelor şi nu numai. Iată ce poţi paria antepost la Cupa Mondială 2022 din Qatar pe platforma Betano:

  • Castigătoarea Cupei Mondiale
  • Cel mai bun marcator al turneului final
  • Cel mai bun pasator decisiv de la Cupa Mondială
  • Cel mai bun portar la World Cup 2022
  • Total goluri faza grupelor
  • Grupa cu cele mai multe / cele mai puţine goluri marcate
  • Golgheterul fiecărei naţionale
  • Numărul de puncte obţinute de fiecare naţională în grupe

Aşadar, profită de analizele tipsterilor Legalbet şi pariază. Crezi că Brazilia, Franţa, Anglia, Spania, Argentina sau ale echipe vor câştiga titlul suprem, Kylian Mbappé, Harry Kane, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau alţi atacanţi vor deveni golgheterul competiţiei, iar Hugo Lloris, Alisson, Manuel Neuer, Franco Armani, etc vor fi desemnaţi portarul turneului? Deja ai bonusuri şi cote foarte atrăgătoare pe care poţi miza!

Promoţii World Cup 2022

Cea de-a 22-a ediție a Cupei Mondiale va avea loc în Qatar în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie și propune o premieră, deoarece desfășurarea se va întâmpla în timpul sezonului de iarnă, schimbând astfel tradiția istoriei turneului final. Dacă nu ai încă un cont deschis la Betano şi vrei să pariezi pe Cupă Mondială 2022, atunci trebuie să ştii că te aşteaptă o serie de promoţii.

Ia-ți acum Bonusul de 100% și intră și tu în joc! Fă o depunere de minimum 20 lei ca să primești EXTRA 100%, până la nu mai puțin de 500 lei! Mai mult decât atât, Betano te premiază extra cu Pariuri Gratuite fără rulaj după cum urmează:

  • 30 lei pentru o depunere mai mică de 50 lei
  • 50 lei pentru o depunere mai mare sau egală cu l0 lei

Ești la doar câteva click-uri distanță de obținerea Bonusului pentru startul Cupei Mondiale, așa că ce mai aștepți? Cele mai tari ponturi de la Cupa Mondiala 2022 sunt deja disponibile pe site-ul Legalbet şi le poţi accesa foarte usor.