Beneficiaza de crestere de profit pentru derbyul din Ligue 1

Etapa cu numarul 6 din Ligue 1 se va incheia duminica, incepand cu ora 22:00, cu derbyul dintre Lyon si Marseille. Casa de pariuri Unibet iti ofera ocazia de a castiga mai mult decat o arata cotele de pe site. Asta este posibil datorita cresterii de profit oferita , toate castigurile creditandu-se cash in contul tau.Ce trebuie sa fac?

Beneficiaza de crestere de profit pentru derbyul din Ligue 1, la promotie fiind eligibili toti utilizatorii care au un cont Unibet, pentru a beneficia de cresterea profitului trebuind sa plasezi un pariu live pe meciul dintre Lyon si Marseille. Cota minima este 1.4, iar miza maxima 125 lei. Cresterile de profit live vor fi vizibile pe biletul tau de pariuri doar dupa ce alegi un pariu live pe meciul dintre Lyon si Marseille.


Odata ce va aparea cresterea de profit aceasta trebuie selectata, iar daca pariul este castigator vei primi mai mult cu 25% decat ai fi castigat in mod normal, pana la 50 000 lei. Pariurile la care s-a folosit optiunea Cash Out nu mai sunt eligibile la promotie. Castigul suplimentar se va acorda cash, nefiind nevoie de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu live pe meciul dintre Lyon si Marseille si apasa butonul pentru cresterea profitului, care iti va aparea dedesubtul pariului
  • Cota minima a pariului este 1.4, iar miza maxima 125 lei
  • In cazul unui pariu “verde” castigurile suplimentare vor veni ca bani cash, fara conditii de rulaj


Castiga mai mult la aceasta partida cu ajutorul Unibet >>>