Baumbet: bonusuri si promotii cazino si pariuri sportive

Bonusurile si promotiile reprezinta un punct forte al unei case de pariuri, atata vreme cat acestea, sau cele mai multe dintre ele, sunt interesante. La casa online Baumbet intalnim promotii interesante, cu bonusuri desul de mari. Desigur, cel mai mare bonus este cel de bun venit, atat la pariuri sportive, cat si la cazino. In fiecare dintre cele doua platforme intalnim aproximativ 5 promotii. 

Bonus inregistrare Baumbet Sport - 650 lei pentru primele 3 depozite

Voi incepe cu bonusul de inregistrare pentru pariuri sportive, care poate ajunge la 650 lei in urma primelor 3 depozite. Astfel, la primul depozit poti primi 100% din suma depusa, pana la 500 lei. Bonusurile pentru a doua si a treia depunere se acorda sub forma de freebet. Acesta este de 50%, pana la 100 lei, la a doua depunere, in vreme ce la a treia este de 100%, pana la 50 lei. 

Pentru a primi bonusul trebuie doar sa apesi pe butonul “Ia bonusul acum” din pagina promotiei inaintea efectuarii primei depuneri. Atentie, depozitele prin Skrill, Neteller si Paysafecard nu sunt eligibile pentru bonusul de bun venit. Pentru a primi freebeturile pentru al doilea si al treilea depozit este nevoie sa efectuezi doi pasi. Primul il consta rulajul fiecarei sume depuse o singura data, pe pariuri/bilete cu o cota minima de 1.7 a fiecarei selectii. Al doilea pas il reprezinta trimiterea unui mail la adresa suport@baumbet.ro sau sa iei legatura prin live chat cu operatorii si sa comunici faptul ca ai efectuat rulajul pentru al doilea, respectiv al treilea bonus de inregistrare. 

Bonusul in urma primei depuneri trebuie rulat de 6 ori la o cota minima de 1.7. In cazul in care preferi bilete multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.4. Suma de bonus va fi creditata in cont imediat dupa depunere. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile din fotbal pe selectiile Total cartonase, total cornere, Egal niciun pariu (Draw No Bet), dar si din baschet pe selectiile Puncte jucator si toate tipurile de handicap asiatic. De asemenea, biletele care contin selectii cu Marja 0% nu contribuie la rulaj. Miza maxima a unui pariu, pentru a conta la rulaj, este 250 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 10 zile de la creditare. 

Valoarea celui de-al doilea, respectiv al treilea depozit trebuie rulata in termen de 3 zile pentru a putea cere freebeturile. In cel mult 24 ore dupa contactarea suportului tehnic vei primi pe mail un cod, ce trebuie activat in sectiunea de bonus a contului tau. Freebeturile trebuie folosite integral,pe un singur pariu, in termen de 3 zile de la creditare. Miza freebetului nu se returneaza in cont, ci doar profitul rezultat.

Bonus inregistrare Baumbet Cazino - 1 500 lei pentru primele 3 depozite

La fel ca bonusul dedicat pariurilor sportive, cel pentru cazino va fi si el acordat in urma primelor 3 depuneri. Astfel, dupa prima depunere vei primi un bonus de 100%, pana la 1 000 lei. Dupa a doua depunere vei primi 75% din suma depusa, pana la 300 lei. In urma celei de-a treia depuneri vei primi 50%, pana la 200 lei. Pentru a primi bonusurile apasa butonul “Ia bonusul acum” din pagina promotiei. Depozitele efectuate prin Skrill, Neteller si Paysafecard nu sunt eligibile la bonusul de inregistrare.

Suma bonusului pentru prima depunere va fi creditata imediat dupa efectuarea acesteia. La a doua si a treia depunere, aceasta se va acorda in termen de 24 ore. Bonusul trebuie rulat de 35 ori la jocurile de cazino. Cele de tip ruleta si baccarat nu vor contribui la rulaj. Miza maxima acceptata pentru fiecare pariu sau rotire este de 25 lei. Fiecare bonus este disponibil timp de 5 zile din momentul depunerii. 

Bonusuri si promotii sport Baumbet - Cote mult marite

Cea mai tentanta promotie, in opinia mea, vine din sport, Baumbet oferind de doua, trei sau chiar mai multe ori pe saptamana o cota mult marita pentru un pariu dintr-un meci de fotbal. Cota aceasta poate fi chiar mai mare decat dublul cotei oferite de o alta casa de pariuri pentru acelasi pariu. Partea buna este ca eventualul castig se acorda cash, fara conditii de rulaj. Partea mai putin buna este ca miza pariului nu poate depasi 15 lei. Chiar si asa, mi se pare cea mai buna promotie oferita de Baumbet si una dintre cele mai bune oferita de vreo casa de pariuri. Optiunea de pariu poate fi gasita in sectiunea “Cea mai mare cota” din lista de pariuri.

Bonusuri si promotii sport Baumbet - Promotia care te scapa de emotii

O alta promotie demna de apreciat oferita de Baumbet vizeaza meciurile de fotbal. Astfel, daca pe parcursul unui meci echipa pe care ai mizat conduce la doua goluri diferenta, pariul este automat castigator. Pariul poate fi simplu, in cadrul unui bilet cu mai multe selectii sau utilizand functia “Creare pariu”. Pariul trebuie plasat doar pe victoria gazdelor sau pe cea a oaspetilor (rezultat final in timp regulamentar). 

Competitiile eligibile pentru aceasta promotie sunt: Anglia Premier League, Champions League, Europa League, Conference League si Romania Superliga. Pariurile trebuie plasate pre-live (inainte de startul meciului). Oferta nu este valabila pentru pariurile plasate in sectiunea “Cea mai mare cota” sau “Mega Cote”. 

Bonusuri si promotii sport Baumbet - Castiguri suplimentare

Aceasta promotie mai este cunoscuta sub numele de “Bonus dublu”. Vei fi, astfel, recompensat pentru orice bilet format din cel putin 5 selectii. Cota minima a unei selectii trebuie sa fie 1.15, selectiile putand fi din orice sport. Nu sunt luate in calcul pentru cresterea profitului pariurile plasate pe fotbal pe numarul de cartonase, cornere, Draw No Bet, handicapuri asiatice sau pe baschet pe total puncte jucatori.

Bonusul se va calcula raportat la castigul de pe bilet. Pentru a primi bonusul cel putin o selectie trebuie sa fie din fotbal. Competitiile eligibile pentru a putea primi castigurile suplimentare sunt: Campionatul European, Champions League, Europa League, Conference League, Romania Superliga, Anglia Premier League, Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga sau Franta Ligue 1. Mai jos voi intocmi tabelul de bonusuri pentru fiecare eveniment in plus pe bilet. Valoarea bonusului maxim acordat intr-un interval de 24 ore este 20 000 lei.

Selectii pe bilet 

Bonus

5

10%

6

15%

7

20%

8

20%

9

30%

10

40%

11

45%

12

50%

13

55%

14

60%

15

100%

Bonusuri si promotii sport Baumbet - Nimeni nu pierde la un meci

Pentru a te califica la promotie trebuie sa plasezi un pariu format din exact 4 evenimente. Daca unul singur nu este castigator, miza iti va fi rambursata sub forma de freebet. Valoarea maxima a mizei care ti se poate rambursa este 300 lei. Freebetul este creditat a doua zi. Poti obtine freebetul o singura data pe zi. Selectiile pot fi plasate pe orice sport, cu exceptia Sporturilor Virtuale. 

Cel putin o selectie trebuie sa fie din fotbal pentru a te califica la aceasta promotie. Competitiile eligibile sunt: Campionatul Mondial, Campionatul European, UEFA Nations League, Champions League, Europa League, Conference League, Romania Superliga, Anglia Premier League, Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga sau Franta Ligue 1. Cota minima a fiecarei selectii este 1.65. Vei primi apoi prin mail un cod al freebetului, care trebuie activat pe site. Freebetul trebuie stabilit in 3 zile de la creditare. Pentru a putea activa freebetul nu trebuie sa mai ai niciun bonus activ.

Bonusuri si promotii sport Baumbet - Freebeturi saptamanale

In fiecare saptamana activitatea utilizatorilor este recompensata cu un freebet care poate ajunge la 500 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi pariuri pe Baumbet, indiferent ca sunt castigatoare sau nu. Freebetul va fi creditat in fiecare zi de luni, valoarea sa stabilindu-se in functie de tabelul de mai jos.

Numar bilete 

Miza minima bilet

Cota minima a unei selectii

Valoarea freebetului

10-19

25 lei

1.4

10 lei

20-29

25 lei

1.4

25 lei

30-39

25 lei

1.4

50 lei

40-49

25 lei

1.4

100 lei

50-99

25 lei

1.4

250 lei

peste 99

25 lei

1.4

500 lei

Biletele trebuie plasate de luni, ora 00:01 pana duminica, ora 23:59.

La promotie se califica biletele cu doua sau mai multe evenimente. Biletul poate contine evenimente din orice sport, cu exceptia Sporturilor Virtuale. Pariurile pot fi live sau pre-live. Freebetul trebuie folosit integral, pe un singur pariu, in termen de 3 zile de la creditare.

Bonusuri si promotii sport Baumbet - 100% bonus la reincarcare la sporturi virtuale

Daca iti vei alimenta contul Baumbet ai posibilitatea de a primi un bonus la pariuri virtuale, bonus ce reprezinta 100% din suma depusa, pana la 1 000 lei. Suma minima ce trebuie depusa este 50 lei. Contacteaza apoi operatorii prin email sau live chat. Vei primi de la ei un cod de bonus unic, ce trebuie activat din contul tau. Depunerile efectuate prin Skrill, Paysafecard si Neteller nu se califica la acest bonus. La oferta sunt eligibili doar clientii care au primit invitatia prin mail, newsletter sau SMS. 

Bonusul si depunerea trebuie rulate de 10 ori la Pariuri Virtuale. Cota minima a unui pariu este 1.9, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Bonusul este disponibil timp de 7 zile, miza maxima a unui pariu fiind 250 lei. 

Bonusuri si promotii cazino Baumbet - 10% bonus inapoi in weekend

Conform acestei promotii, daca efectuezi un depozit sambata sau duminica vei primi 10% din depozit sub forma de bonus, pana la 300 lei. Depozitul minim necesar este 100 lei. Pentru a primi bonusul, suma depusa trebuie rulata o singura data. Apoi trebuie contactat serviciul clienti prin mail sau live chat. Depozitele efectuate prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu participa la promotie.

Bonusul se va acorda luni si va fi valabil timp de 24 ore. Acesta poate fi jucat la Cazino, dar si la Pariuri Sportive. La Cazino bonusul trebuie rulat o singura data. Daca optezi pentru pariuri sportive, bonusul va fi acordat sub forma de freebet. 

Bonusuri si promotii cazino Baumbet - Premii tentante in fiecare zi

Zilnic se va desfasura un concurs ce vizeaza jocurile slot, cu premii totale de 1 000 lei. Sigur, premiile sunt mici, dar vei avea ocazia de a le castiga in fiecare zi. Jocurile slot eligibile sunt afisate in pagina turneului. Pentru fiecare 1 RON jucat vei primi 1 punct in clasament. Acesta se actualizeaza in timp real. 

Astfel, primul clasat va primi 300 lei, ocupantii locurilor 2-4 se vor alege cu 100 lei, iar cei clasati pe 5-8 vor primi 50 lei. In fiecare zi vor fi premiati primii 20 clasati. Bonusul primit trebuie rulat de 40 ori. Premiul se va credita in maxim 72 ore si va fi valabil timp de 48 ore. Jocurile de masa sunt eligibile pentru efectuarea pariurilor.

Bonusuri si promotii cazino Baumbet - 100% bonus saptamanal la reincarcare

Toti utilizatorii care depun in fiecare saptamana sunt eligibili la un bonus de 100%, pana la 500 lei, pe care sa il foloseasca la Cazino. Dupa depunere bonusul trebuie solicitat prin mail sau live chat. Ruleaza apoi intreaga suma depusa la un joc slot pentru a putea activa bonusul. Depunerea minima este 100 lei. 

Deocamdata promotia este valabila pentru un timp limitat, insa probabil ca aceasta va fi extinsa. Bonusul trebuie revendicat in termen de 24 ore de la efectuarea depunerii. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la depunere. Bonusul trebuie rulat de 40 ori la jocurile slot. Miza maxima a unei rotiri este 25 lei. Cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de doua zile de la acordarea bonusului. 

Bonusuri si promotii cazino Baumbet - Castiguri fabuloase la Drops&Wins

Drops&Wins aduce un fond de premii de 24 000 000 euro, impartit in 12 premii de 2 000 000 euro. Promotia a inceput in aprilie 2023 si se va incheia in martie 2024. Premiile sunt atat zilnice, cat si saptamanale. Pariul minim pentru a te califica la promotie este echivalentul in lei a 0.5 euro. Poti castiga premii zilnice sau saptamanale, acestea acordandu-se ca un multiplicator al sumei pariate de tine in runda ce a facut sa castigi premiul. 

Clasamentul saptamanal este alcatuit pe baza celui mai mare castig obtinut cu o singura rotire din orice joc de calificare, ajustat la valoarea pariului. Clasamentul este actualizat in timp real si afisat pe paginile jocurilor participante. Premiile zilnice pot fi castigate in orice moment, inaintea unei rotiri. 

Bonusuri si promotii cazino Baumbet - 8% bonus la depunerile in agentii

Toate bonusurile la depunere de care am vorbit mai sus pot fi obtinute si daca depui in agentii. De aceasta data insa, ne referim la un bonus pe care il primesti doar pentru efectuarea depozitelor in agentii. Cei care au efectuat un astfel de depozit sunt eligibili la a primi 8% din depunerea lor. Bonusul poate fi utilizat atat la cazino, cat si la pariuri sportive. Depunerea minima este 100 lei. 

In cazul in care optezi pentru pariuri sportive bonusul se va acorda sub forma unui freebet. Acesta este valabil timp de 3 zile de la creditare. La Casino valoarea bonusului trebuie rulata o singura data. Bonusul trebuie solicitat prin mail sau live chat. Bonusul la Casino este valabil timp de doua zile de la data creditarii.