"Bătrâna Doamnă" are o cotă colosală pentru o victorie acasă cu FCSB!

UTA are nevoie de victorie în meciul de acasă cu FCSB, pentru că mai sunt de disputat doar 4 etape din sezonul regular şi este la 4 puncte de Academica Clinceni, ocupanta poziţiei a 6-a, ultima de play-off. Liderul FCSB va merge la Arad să câştige, pentru că este la egalitate de puncte cu CFR Cluj şi vrea să rămână pe primul loc în clasament. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus pe Arena Naţională cu 3-0 în faţa "Bătrânei Doamne" (Dennis Man 76 penalty, Florinel Coman 90, Darius Olaru 90+2).

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 27-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 41.00 pentru o victorie a UTA-ei şi cota 8.00 pentru un succes a FCSB-ului pe stadionul "Francisc von Neuman" din Arad.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 13 martie 2021, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui UTA sau a lui FCSB, la o cotă de 41.00, respectiv 8.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe UTA şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 1.025 lei;
  • Dacă pariezi pe FCSB şi aceasta câştigă la Arad, vei obţine în cont pariuri gratuite de 8.00 x 25 lei = 200 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 5.20 pentru un suces al lui UTA, 3.55 remiza şi 1.68 pentru o victorie a lui FCSB.

UTA este una dintre cele mai slabe echipe în meciurile jucate acasă, având doar o victorie de când a revenit în Liga 1! În rest, băieţii lui László Balint au înregistrat 5 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri. FCSB este pe locul 4 într-un clasament al meciurilor jucate în deplasare, având 7 succese, 2 remize şi 4 eşecuri. Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport pentru clienţii noi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!