"Bătrâna Doamnă" a bătut-o în tur pe CFR la Cluj! Va reuşi campioana să-şi ia revanşa?

Unul dintre cele mai atractive meciuri din etapa a 26-a va fi cel de la Arad unde se vor întâlni UTA şi campioana CFR Cluj. Cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular "Bătrâna Doamnă" este pe locul 7 în clasament, la 3 puncte de Academica Clinceni, ocupanta poziţiei a 6-a, ultima de play-off. "Feroviarii" sunt clasaţi pe locul 2, însă au acelaşi număr de puncte ca şi FCSB, 54. Aşadar UTA vrea în play-off iar CFR să termine pe locul întâi sezonul regular.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din etapa a 26-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 34.00 pentru o victorie a "alb-roşilor" şi cota 9.00 pentru un succes al "alb-vişiniilor" pe arena "Francisc von Neuman" din Arad.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 6 martie 2021, ora 21:30;
  • Pariază pe victoria lui FC UTA Arad sau a lui CFR Cluj, la o cotă de 34.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC UTA Arad şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 850 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă la Arad, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 6.50 pentru un suces al lui FC UTA Arad, 3.50 remiza şi 1.56 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.