Barcelona are cota 4 la victorie cu Girona

In runda cu numarul 25 din La Liga Barcelona o va intalni pe teren propriu pe Girona. Meciul va avea loc sambata, incepand cu ora 21:45, catalanii venind dupa o remiza alba pe Camp Nou in fata lui Getafe, fiind greu de crezut ca vor face al doilea pas gresit la rand pe teren propriu. De cealalta parte, Girona, aflata pe pozitia a opta, a obtinut doar doua puncte din ultimele 5 deplasari. Catalanii au, asadar, sanse destul de mari la victorie, casa de pariuri Betfair plusand, oferind cota marita 4.00 pentru succesul catalanilor.


5a9062fdc47e9_1519411965.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului, introducand codul ZFBNBD. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul din La Liga cu Girona. Maxim 50 lei se califica pentru aceasta promotie, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.11.


Despre recompensa


Barcelona are cota 4 la victorie cu Girona, ceea ce inseamna ca daca vei profita la maxim de promotie, pariind 50 lei, iar catalanii se vor impune, vei castiga 200 lei. Astfel, vei primi castigul cash conform cotei normale (55.5 lei), pentru ca restul de 144.5 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, la ora 21:45, introducand codul ZFBNBD

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Girona

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Barcelona va invinge castigul conform cotei reale il vei primi cash, pe cand restul, pana la maxim 200 lei, ti se va credita sub forma de freebet

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate de pe piata Sportsbook


Castig aproape garantat la risc minim