FC Sevilla - Borussia Dortmund: Bărbierii din Sevilla vor să-i radă pe nemți din Europa

FC Sevilla s-a calificat fără emoţii în optimile Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 într-o grupă cu Chelsea, FC Krasnodar şi Rennes. Borussia Dortmund a terminat prima în Grupa F, fiind urmată de Lazio, Club Brugge şi Zenit. Miza calificării este uriaşă, un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe unul dintre cele mai atractive meciuri din optimile Champions League. Mai exact, ai cota 13.00 pentru o victorie a "Los Nervionenses" şi cota 17.00 pentru un succes a "Die Schwarzgelben" pe "Estadio Ramón Sánchez Pizjuán" din Sevilla.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 17 februarie 2021, ora 22:00;

Pariază pe victoria lui FC Sevilla sau a lui Borussia Dortmund, la cotă de 13.00, respectiv 17.00;

Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;

Dacă mizezi pe FC Sevilla şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 325 lei;

Dacă pariezi pe Borussia Dortmund şi aceasta câştigă pe "Estadio Ramón Sánchez Pizjuán", vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;

Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;

Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;

Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.28 pentru un suces al lui FC Sevilla, 3.45 remiza şi 3.25 pentru o victorie a lui Borussia Dortmund.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.