Avantaje si dezavantaje casa pariuri Netbet

Aflata de aproximativ 3 ani si jumatate pe piata pariurilor online din Romania, Netbet a reusit sa cucereasca multi pariori, prin numeroasele puncte forte aratate

Primul lucru care ne sare in ochi atunci cand deschidem site-ul Netbet este bonusul de inregistrare in valoare de maxim 500 lei, acesta reprezentand un pariu fara risc sub forma de freebet. Astfel, la efectuarea primului pariu/bilet cu o cota minima de 1.5 pe eveniment vei primi miza inapoi daca acesta este pierzator, valoarea sa fiind de 100% pana la 500 lei. Faptul ca este sub forma de freebet il putem considera un avantaj, deoarece freebetul trebuie rulat o singura data 
 
Un alt avantaj la fel de important al acestei case de pariuri il constituie transmisiunile live. Cu aproximativ 25 000 evenimente sportive transmise anual, Netbet este una dintre casele de pariuri online ce ofera o asemenea facilitate. Pentru a putea viziona aceste transmisiuni este suficient sa ai o suma cat de mica in contul tau. Printre competitiile fotbalistice transmise de Netbet se numara La Liga, Bundesliga, Serie A, dar si ligi modeste de fotbal, inclusiv din afara Europei. Netbet nu ofera transmisiuni numai din fotbal, ci si din tenis, baschet, handbal, volei etc. .
 

Evident, dintre avantajele Netbet nu putea lipsi oferta bogata, atat pentru meciuri pre-live, cat si pentru cele live. Din toate casele de pariuri licentiate, nu riscam prea mult cand spunem ca Netbet dispune de cea mai bogata oferta sportiva, cel putin in ceea ce priveste fotbalul.
 

Ce m-ar mai putea convinge sa ma inregistrez la Netbet?


Un alt lucru care ne vine in minte cand auzim despre Netbet este numarul mare de promotii. In medie, ne sunt oferite 5-6 promotii pe saptamana. Sigur, cele mai multe vizeaza competitiile fotbalistice, insa pentru turneele mari, in special cele de tenis, Netbet nu rateaza ocazia de a prezenta o promotie atractiva.
 
Un alt lucru care ne face sa ne inregistram la casa de pariuri Netbet se refera la Cashout. Cu alte cuvinte, Netbet ne permite in orice moment al unui meci de pe bilet sa inchidem un pariu atat total, cat si partial. Un pariu inchis total inseamna sa retragem toata suma castigata in acel moment, pe cand un pariu inchis partial ne ofera posibilitatea de a retrage o parte  din suma castigata, cealalta parte fiind in continuare activa.
 

Un alt plus pentru Netbet il constituie aplicatia pentru mobil, fie ca este vorba despre Android sau iOS. Descarcand-o,  vei avea acces la aceleasi functii ca pe desktop. Asta include si transmisiunile live, in numar aproximativ de 10 000 anual.  De asemenea, poti depune si retrage usor, iti poti anula retragerea in curs sau poti consulta istoricul pariurilor. Trebuie spus ca la plasarea primului pariu de pe telefon poti beneficia de un freebet in valoare de 40 lei.
 
Si fiindca tot vorbim de avantaje, nu putem sa nu amintim sectiunea de cazino, acolo unde Netbet are jocuri pentru toate gusturile, fie ca vorbim de jocuri mecanice (incluzand cele cu Jackpoturi), de masa, de carti sau Video Poker. De asemenea, Netbet va ofera si jocuri live de blackjack si ruleta, prezentand promotii pentru fiecare zi a saptamanii. Sa nu uitam nici de bonusul de bun-venit la cazino, unul de 100% pana la 800 lei. La capitolul avantaje Netbet am mai puncta si functia de live chat, aceasta fiind disponibila tot timpul in romana, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
 
Inregistreaza-te la Netbet pentru a te bucura de toate aceste avantaje >>>
 

Dezavantajele avute sunt deranjante?


Printre atatea avantaje  aproape ca nu observam punctele slabe, ele totusi existand. In primul rand, faptul ca Netbet nu dispune de o platforma de poker este un lucru neplacut, mai ales pentru cei care prefera acest joc, dar si pentru cei care vad pokerul o modalitate de relaxare intre doua pariuri. Al doilea si ultimul dezavantaj sesizat de noi se refera la conditiile de rulaj ale bonusurilor oferite la promotii, dar si la bonusul de inregistrare. De multe ori conditiile trebuie indeplinite in 7 zile, cerintele de rulaj nefiind chiar comode. Avand in vedere insa atatea avantaje prezentate de Netbet, parca nu merita sa bagam in seama cateva dezavantaje minore, care poate nu au nicio relevanta pentru unii. Cat despre bonusul de inregistrare, valoarea freebetului trebuie pariata in termen de 3 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, pentru biletele multiple fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 

Concluzii


Avantaje Netbet
 
  1. Bonus de inregistrare destul de tentant
  2. Transmisiuni live
  3. Oferta bogata
  4. Promotii
  5. Cashout, inclusiv cel partial
  6. Aplicatie pentru mobil
  7. O multitudine de jocuri de cazino
  8. Promotii pentru jocuri de cazino

Dezavantaje Netbet
 
  1. Absenta softului de poker
  2. Cerinte de rulaj dificile pentru bonusurile de la promotii si pentru cel de inregistrare